1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Erzurum’dan Kars’a et yok!
Erzurum’dan Kars’a et yok!

Erzurum’dan Kars’a et yok!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ramazan ayı nedeniyle kıyma ve kuşbaşı fiyatlarının sabitleneceğini açıklamasının ardından Erzurum’dan Kars’a et gelmeyince vatandaşlar ucuz et yemeğe hasret kaldı.

A+A-

Volkan KARABAĞ

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifi ülke genelinde olduğu gibi Kars’ta da marketler açtı. Marketlerde her Salı günü halk günü adı altında 60 kilo kotasıyla sınırlandırılan ucuz et satışı yapılıyordu. Ramazan ayının gelmesiyle birlikte Erzurum’dan Kars’a gönderilen kıyma ve kuşbaşı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “kıyma ve kuşbaşı fiyatlarını Ramazan ayı boyunca sabitledik” açıklamasının ardından bilinmeyen bir nedenle durduruldu.

Merkezi Erzurum’da bulunan Türkiye Tarım Kredi Kooperatifi Marketi tarafından Kars’a et gelmeyince Karslılar da pahalı et yemeğe devam ediyor. Tarım Kredi Kooperatifleri’ne neden et gelmediğine anlam veremeyen Karslılar, “Ucuz et alıyorduk. Ancak Ramazanlıkla birlikte Kars’a et gelmiyor. Biz bir anlam veremedik. Ramazanlık öncesi Salı günleri Tarım Kredi Kooperatifi Marketi’nden ucuz et alıyorduk. Maalesef yine kaderimize terk edildik. Türkiye’nin 80 ili ucuz et yerken, biz yine unutulduk” diye tepki gösterdiler.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın müjdesiyle sevinen Karslılar, Cumhurbaşkanına rağmen, Kars’a et gelmemesinin kendilerini üzdüğünü ve yetkililerin konuya kısa süre el atmalarını istediler.

karslilar-ucuz-ete-hasret-kaldi.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.