1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Erken yaşta ve zorla evliliklerle mücadele Kars il eylem planı onayladı
Erken yaşta ve zorla evliliklerle mücadele Kars il eylem planı onayladı

Erken yaşta ve zorla evliliklerle mücadele Kars il eylem planı onayladı

‘Erken Yaşta ve Zorla Evliliklerle Mücadele Kars İl Eylem Planı (2019-2020)’ onaylandı.

A+A-

Erken Yaşta ve Zorla Evliliklerle Mücadele Kars İl Eylem Planı taslağının onayı Vali Yardımcısı Serdar Demirhan başkanlığında Valilik Kar Toplantı Salonunda Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Komisyon Toplantısı kamu kurum ve kuruluş temsilcilerinin katılımı ile yapıldı.

Vali Yardımcısı Serdar Demirhan toplantı gündemi ile ilgili yaptığı açılış konuşmasının ardından ŞÖNİM Kuruluş Müdür V. Selvi Rüya Ubiç’in Erken Yaşta ve Zorla Evliliklerle ilgili Kars’taki mevcut durumu, 2018 yılı içerisinde Kars’ta yapılan çalışmalar ve Eylem Planı taslağını içeren sunumu ile devam etti.

Onaya sunulan Eylem Planı taslağı Vali Yardımcısı Serdar Demirhan ve komisyon üyeleri tarafından onaylanarak 2019 yılı Ocak ayı itibarıyla faaliyet çalışmalarına başlanması kararı alındı.

kars-valiligi-onayladi;-erken-yasta-ve-zorla-evliliklerle-mucadele-edilecek-(1).jpgkars-valiligi-onayladi;-erken-yasta-ve-zorla-evliliklerle-mucadele-edilecek-(2).jpgkars-valiligi-onayladi;-erken-yasta-ve-zorla-evliliklerle-mucadele-edilecek-(3).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.