1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Engellilere Destek Konseri
Engellilere Destek Konseri

Engellilere Destek Konseri

Kars Kafkas Üniversitesi (KAÜ)’nün Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Salonu’nda engelliler yararına düzenlediği konsere beklenen ilginin gösterilmemesi dikkat çekti.

A+A-

KAÜ Devlet Konservetuarı Akademik Orkestrası ile DO-RE-DANS ve Müzikevi Kafkas Dans Topluluğu’nun ortaklaşa düzenlediği konser ilgi olmaması nedeniyle planlanan saatten erken bitirilidi.

Programın açılış konuşmasını yapan İl Kültür Müdürü hakan Doğanay, kendisinin bu ana kadar katıldığı en anlamlı program olduüunu söyledi.

Hakan Doğanay; “Engelliler bizim hayatımızda hep vardı. Hep olacaktır. Gelecektede var olacaktır. Asıl engelliler huzurlarında engel olanlar değil. Beyinlerinde engel olanlandır. Asıl engelliler engellilere yaşama hakkı tanımayanlardır” dedi.

Daha sonra konser programına geçildi. KAÜ Devlet Konservetuarı’nın birbirinden güzel selendirdikleri parçalar azda olsa salondakiler tarafından alkışlandı.

Engelliler yararına düzenlenen konsere Belediye Başkan yardımcısı Haydar Yılmaz, KAÜ Rektör Yardımcısı Hidayet Metin Erdoğan, İl Kültür Müdürü Hakan Doğanay Engeliler Brim Başkanı Faruk Ocak ve az sayıda vatandaş katıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.