1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Elektrik kesintileri durdurak bilmiyor!
Elektrik kesintileri durdurak bilmiyor!

Elektrik kesintileri durdurak bilmiyor!

Kars’ta ARAS EDAŞ’ın trafo değişimleri ve Gerilim Dönüşümü için yapılan çalışmalar nedeniyle uzun süredir uygulanan elektrik kesintileri artık vatandaşı adeta canından bezdirdi.

A+A-

ARAS EDAŞ’ın kesintiler öncesinde basın aracılığıyla kamuoyuna duyuru yapmasına rağmen bu çalışmaların uzun süre devam etmesine vatandaş artık ‘yeter” demeye başladı. Bazı bölgelerde günleri bulan kesintiler özellikle de matbaa ve sigorta işlemleri yapan sektörü olumsuz etkiledi. Bu olumsuzluklardan kuaförlerde etkilendi. Bazı kuagörler günlerdir sık sık yapılan kesintiler nedeniyle makasla saç kesimi yapmaya başladılar.

GECE KESİNTİLERİ GÜVENLİĞİ TEHDİT EDİYOR!

Elektrik kesintilerine tepki gösteren vatandaşlardan bazıları özellikle de gece saatlerinde yapılan kesintiler ve bazı sokakların aydınlatma direklerinin yanmamasının güvenlik sorunu haline geldiğini ifade etti. Özellikle de güvenliğe daha fazla ihtiyaç duyulan bu günlerde asker ve polisin elektrik ve aydınlık direklerinin aktif olmasına daha büyük ihtiyaç duyduklarını da hatırlatan vatandaşlar, yetkililerin bunları dikkate almasını istediler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.