1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Eldiven
Eldiven

Eldiven

Eldivenler, ana malzeme olarak pamuk ipliği kullanılarak elde örülerek veya makinede dokunarak yapılmaktadır.

A+A-

Eldiven

Eldivenler, ana malzeme olarak pamuk ipliği kullanılarak elde örülerek veya makinede dokunarak yapılmaktadır. Eldivenler üretim yöntemlerine göre çeşitli tiplere ayrılmaktadır. Örme eldivenler, dokuma eldivenler ve lastik eldivenler olmak üzere farklı modeller bulunmaktadır.  Örme eldivenler, hafif ve rahat dokuları nedeniyle çok daha fazla kullanılmaktadır. Eldivenlerin temel işlevi ise elleri soğuktan korumaktır.

Eldiven modelleri genellikle 5 parmaklı olarak hazırlanmaktadır. Bunun yanında dört parmağın bir arada bulunduğu baş parmağın ayrı olduğu eldiven modelleri de bulunmaktadır. Eldivenleri yünden yapıldığı gibi deriden de yapılmaktadır. Bu malzemeler ellerin çok sıcak tutulmasını sağlamaktadır. Ayrıca eldivenler parmakları kapatan modeller olmasının yanında parmak uçları açılabilen modeller de bulunmaktadır.

Eldiven Modelleri

Şık elbiselerin tamamlayıcısı olarak kullanılan eldivenler bulunmaktadır. Bu kullanım amacı eldivenlerin bir diğer özelliği olarak karşımıza çıkmaktadır. Eldiven modelleri özel tasarım bir kıyafetin tamamlayıcısı olarak da sunulabilmektedir. Bu kullanımda eldivenler sıcak tutması için değil şıklığı tamamlaması için kullanılmaktadır. En şık kıyafetler ve en sıcak kullanımlar eldiven modellerini https://www.kostebek.com.tr/eldiven sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.