1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Edirne’den gelen öğrenciler Vali Doğan’ı ziyaret etti
Edirne’den gelen öğrenciler Vali Doğan’ı ziyaret etti

Edirne’den gelen öğrenciler Vali Doğan’ı ziyaret etti

Kars Valisi Rahmi Doğan, eşi Gülden Gülüzar Doğan ile birlikte “Biz Anadoluyuz” Projesi kapsamında Edirne’den Kars’a gelen öğrencileri makamında kabul etti.

A+A-

Kars Valisi Rahmi Doğan, eşi Gülden Gülüzar Doğan ile birlikte İçişleri Bakanlığı tarafından iller arasında kültürel ve ortak değerlerin paylaşılması, kardeşlik duygularının geliştirilmesi ve gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak tutulması amacıyla uygulamaya konulan “Biz Anadoluyuz” Projesi kapsamında Edirne’den Kars’a gelen öğrencileri makamında kabul etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Gökhan Altun ve rehber öğretmenlerinde hazır bulunduğu ziyarette Vali Doğan, ziyaretten ve projeden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, öğrencilere ilimizin tarihi ve kültürel değerleri hakkında bilgiler verdi.

Vali Doğan, üç gün boyunca ilimizde misafir olacak öğrencilerin Ani Örenyeri, Sarıkamış, Arpaçay Çıldır Gölü, Ani Ören yeri başta olmak üzere ilimizin tarihi ve turistik yerlerini gezerek öğrenmeleri adına ilgililere talimatlarda bulundu.

Ziyaret, Vali Doğan’ın ve eşinin öğrencilere Kars’a özgü hediye vermelerinin ardından hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.