1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Ebru Seti Nedir?
Ebru Seti Nedir?

Ebru Seti Nedir?

Ebru sanatını icra etmek için kullanılmakta olan ebru seti ,özellikle bu sanat dalını kendisine hobi edinmiş kişiler için mutlak suretle alınması gereken ürünler arasında yer almaktadır.

A+A-

Ebru Seti Nedir?

Ebru sanatını icra etmek için kullanılmakta olan ebru seti ,özellikle bu sanat dalını kendisine hobi edinmiş kişiler için mutlak suretle alınması gereken ürünler arasında yer almaktadır. Başlangıç seti olarak adlandırılan bu set içerisinde ebru sanatı sırasında kullanım gerektirmekte olan tüm malzemeler bulunmaktadır. Bu set içerisinde yer alan fırçalar, boyalar, tekne, kitre, öd, kâğıtlar ve farklı ebru örnek modellerini içeren kataloglar yer almaktadır.

Ebru Seti Özellikleri

İçerisinde ebru sanatına başlangıç için gereken tüm malzemelerin eksiksiz yer aldığı bu ebru seti içerisinde yer alan ürünlerin tamamı kullanımı oldukça kolay ürünlerden tasarlanmıştır. Bu nedenle bu set içerisinde yer alan boyalar profesyonel anlamda ebru sanatı ile uğraşanların kullandıkları damlalık boya özelliğine sahip boyalardan farklı tasarlanmıştır.

Ebru Seti Fiyatları

Günümüzde gün geçtikçe artış göstermekte olan ebru sanatı ilgisi bu başlangıç seti olarak adlandırılan ebru seti ürünlerine olan talebin de artmasına sebebiyet vermiştir. Bu nedenle giderek artış gösteren fiyat aralıklarına sahip olan bu setlere ait fiyatlara https://www.guvensanat.com/ebru-setleri sitesinden ulaşım sağlayabilirsiniz.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.