1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Düzgün, “Çiftçilerimiz ülke ekonomisinin gözbebeğidir”
Düzgün, “Çiftçilerimiz ülke ekonomisinin gözbebeğidir”

Düzgün, “Çiftçilerimiz ülke ekonomisinin gözbebeğidir”

Kars Tarım ve Orman İl Müdürü Dr. Hüseyin Düzgün, Dünya Çiftçiler Günü'nü ile ilgili açıklama yaptı.

A+A-

Tacettin DURMUŞ 

Kars Tarım ve Orman İl Müdürü Dr. Hüseyin Düzgün, ülke ekonomisinin gözbebeği olan üreticilerin desteklenmesi ve üretime katkı sağlamasının ülkemizin ve milletimizin lehine olur düşüncesi ile hareket eden üreticimizle birebir temas kurarak, kırsalda kalkınmaya öncelik verdiklerini söyledi.

Müdür Düzgün, Dünya Çiftçiler Günü'nü ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; Kars çiftçisini tarım teknolojileri konularında bilgilendirerek eğitim ve kültür seviyelerini yükseltmek, bu sayede doğru tarım ve hayvancılık uygulamalarını uygulamaya koyabilmeği sağlamaya çalıştıklarını belirtti.

İl genelinde ilçe müdürlükleri ile birlikte, tarımsal yeniliklerin yaygınlaştırılmak ve modern tarım yöntemlerini benimsetmek için de çalıştıklarını açıklamasında belirten Tarım Orman İl Müdürü Hüseyin Düzgün: “İlimiz tarım ve hayvancılığın daha hızlı ilerlemesi için modern tarım teknolojilerinin kullanımı hızla artırmaya devam edeceğiz. Bu noktada özveriyle çalışan, yenilikleri benimseme gayreti içinde olan çiftçimize büyük görev düşüyor. Tarım ve hayvancılık faaliyetlerinin  her türlü zor koşulunda büyük emek veren çiftçilerimizle büyüyeceğiz. Bu duygularla, Bizi besleyen, toprağımızı koruyan, alın teri ile ülke insanına hizmet eden, ülke kalkınmasında ve refahında, ekonominin büyümesi ve gelişmesinde, tarımsal üretimin her aşamasında insan odaklı çalışan,  emeği ve alın teri olan,  her mevsimde çalışmayı ve üretmeyi kendine görev sayan,  sofralarımıza kadar gelen ekmeği, meyveyi ve sebzeyi üreten çiftçilerimizin 14 Mayıs "Dünya Çiftçiler Günü'nü kutluyor ve tüm çiftçilerimizin baş tacımız olduğunun bilinmesi temennisiyle bereketli ve bol kazançlı günler diliyorum"  dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.