1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Düzeltme ve Cevap Metni
Düzeltme ve Cevap Metni

Düzeltme ve Cevap Metni

www.gazetekars.com'da yayımlanan “ Vali Cenaze Çadırını Uygun Gördü” başlıklı haber ile ilgili Kars Valisi Ahmet Kara tarafından “cevap metni” gönderildi.

A+A-

Vali Ahmet Kara imzası ile gönderilen  "DÜZELTME VE CEVAP METNİ" ise şöyle :

 

 gazetekars.com internet haber sitesinde 09/08/2010 tarihinde yayımlanan “Vali Cenaze Çadırı’nı Uygun Gördü” başlıklı haber incelendiğinde, POLİS “CENAZE ÇADIRI’NDA BİLE RAHAT BIRAKMADI” alt başlığıyla “Ermenilerin masum Türk ahalisine yapmış olduğu katliamları belgeleyen sinevizyon gösterimizi sunarken Kars Kazımpaşa Polis Merkezi Amiri sergimize gelerek: “Sesi Kısın, Sayın Valimiz Ahmet Kara’nın Emridir” diyerek bizleri defalarca uyardılar. Yani açıkçası sergimize polis gönderdiler. Kars’ta böyle bir uygulama ile karşı karşıya kaldık.”

 

Söz konusu haberle ilgili olarak; 07/08/2010 cumartesi günü saat:21.30 sıralarında polis merkezi amirimiz bölge sorumluluk alanını kontrol ederken aşırı derecede gürültünün olduğunu fark etmesi üzerine bahse konu yere giderek Iğdır Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) Başkanı olduğunu belirten Göksel GÜLBEY ile görüşmüş, sesin vatandaşlarımızı rahatsız edecek derecede olduğunu ve makul bir seviyeye çekilmesi gerektiğini kibar bir dille ifade etmiş, bu ricası da ilgili yetkili tarafından olumlu karşılanarak gereği yapılmıştır.    

 

Haberde iddia edildiği gibi Sayın Valimizin bu konu ile ilgili herhangi bir talimatları olmamış, yapılan işlem gecenin ilerleyen saatlerinde vatandaşlarımızın huzur ve sükununu sağlamaya çalışan görevlilerimizin kanunların kendine verdiği yetkiyi kullanmalarıdır.

ust-yazi.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.