1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Duyarsız kalmayın, gereğini yapın
Duyarsız kalmayın, gereğini yapın

Duyarsız kalmayın, gereğini yapın

Milliyetçi Hareket Partisi Kars Belediye Meclis Üyesi Murtaza Karaçanta, çeşitli basın yayın organlarında yer alan “ Millet Bahçesi Yok Oluyor” başlıklı haberi üzüntü ile okuduğunu belirtti.

A+A-

Her Karslının Millet Bahçesi’nde mutlaka bir anısının olduğunu ifade eden Karaçanta, eskiden  Atatürk Çay Bahçesi olarak bilinen ve Millet Bahçesi olarak anılan o güzelim mekanda ; kadınlar matinesi düzenleniyor, konserler veriliyordu. Karslının nefes aldığı nezih ve güzide bir mesire yeriydi, bugün ne yazık ki; içkicilerin, tinercilerin ve kanun kaçaklarının saklanma mekânı oldu, dedi.

 

Konuyu Kars Belediye Meclisi’nde Milliyetçi Hareket Partisi olarak gündeme getirdiğini belirten Murtaza Karaçanta, Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş ve yönetimin ne yazık ki konuya duyarsız kaldığını söyledi.

 

Geçtiğimiz yıl da Millet Bahçesi’nde ki 100 yıllık ağaçların kesildiğini ifade eden Karaçanta şöyle konuştu : “Milet Bahçesi gibi son derece güzel bir mekân nasıl değerlendirilmez, nasıl korunmaz ve nasıl kaderine terk edilir, bu durumu anlamış değiliz. Şimdi aynı durum Mesut Yılmaz Parkı için geçerli. Ne yazık ki bu mekânda yavaş yavaş kaderine terk ediliyor. Akşamları belirli saatlerden sonra tinerciler mekâna akın ediyor ve belediye bekçisi de yetersiz kalıyor. Bu anlamda bahse konu olan her iki mekân için de önce güvenlik önlemi alınmalı ve sonra Millet Bahçesi Kars halkının hizmetine kazandırılmalıdır.”

 

 

Yasal Uyarı (Emeğe Saygı) : Yayımlanan haberin tüm hakları gazetekars.com, HÜRYURT Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.