1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. DSİ Kars 24. Bölgede mutabakat değerlendirme toplantısı
DSİ Kars 24. Bölgede mutabakat değerlendirme toplantısı

DSİ Kars 24. Bölgede mutabakat değerlendirme toplantısı

DSİ Kars 24. Bölge Müdürlüğünde mutabakat değerlendirme toplantısı yapıldı.

A+A-

Ercüment DAŞDELEN

DSİ 24. Bölge Müdürlüğü Mutabakat Değerlendirme Toplantısı, Bölge Müdürü Mahmut Dündar Başkanlığında, Bölge Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürlerinin katılımları ile Bölge MüdürlüğüToplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıda; 2018 yılında yapılan çalışmalar, 2019 yılı hedefleri ve uzun vadeli programa yeni teklif edilecek işlerin durumu, Baraj, Sulama, İçmesuyu ve Atıksu projelerinin durumu, 2019 yatırım programına alınan yeni işlerin durumu ve hedeflerin değerlendirilmesi yapıldı. Sorun ve öneriler istişare edildi.

Koordineli çalışmanın önemi ve hedefe varma noktasındaki planlı çalışmanın önemi üzerinde duruldu.

DSİ 24. Bölge Müdürü Mahmut Dündar, toplantıda yaptığı değerlendirmede; “Bölge Müdürlüğümüz bünyesinde 2018 yılında gerçekleştirdiğimiz önemli projelerin bu yıl daha da artarak devam ettirilmesi için azami gayretin gösterileceğini, 2018 yılının verimli geçmesi nedeniyle emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımı kutluyorum. İki günü bir olan ziyandadır anlayışıyla memleketimize olan katkımızı daha da artırmamız gerekir. Ülkemizin, bulunduğu coğrafyada güçlü ve söz sahibi olması için bunun şart olduğunu belirterek, Genel Müdürlüğümüzle yapacağımız mutabakat toplantılarını kurumumuz açısından faydalı sonuçların elde edilmesine vesile olmasını ve 2019 yılının milletimiz için hayırlı hizmetlerin devamına vesile olmasını dilerim” ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.