1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Dr. Erdoğan Yıldırım, İYİ Parti Ankara 2’nci Bölge Milletvekili A. Adayı oldu
Dr. Erdoğan Yıldırım, İYİ Parti Ankara 2’nci Bölge Milletvekili A. Adayı oldu

Dr. Erdoğan Yıldırım, İYİ Parti Ankara 2’nci Bölge Milletvekili A. Adayı oldu

Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu (KAIFED) Genel Başkanı Dr. Erdoğan Yıldırım, İYİ Parti Ankara 2’nci Bölge Milletvekili A. Adaylığı müracaatını yaptı.

A+A-

Kars Ardahan Iğdır’ın sevilen, saygın iş adamı, Kars ve Ankara siyaset camiasının önemli ismi KAIFED Genel Başkanı Dr. Erdoğan Yıldırım, İYİ Partiden 28 dönem Ankara 2’nci Bölge Milletvekili A. Adayı olduğunu açıkladı.

İYİ Parti Ankara İl Başkanlığında Ankara 2’nci Bölge Milletvekili A. Adaylığı müracaatını yapan Dr. Erdoğan Yıldırm, yaptığı açıklamada, yakın zamanda 11 ilimizde meydana gelen deprem ve sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.

14 Mayısta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28’nci dönem Milletvekilliği seçimlerinin Ankara'ya, ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını dileyen İYİ Parti Ankara 2’nci Bölge Milletvekili A. Adayı Dr. Erdoğan Yıldırım, “Yaklaşık bir buçuk ay önce eşi benzeri olmayan iki büyük depremle sarsıldık ve ardından sel felaketi meydana geldi. Ben bir buçuk ay önce yaşadığımız “asrın felaketinde” ve selde vefat eden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa diliyorum. 14 Mayıs seçimlerin de inşallah TBMM’de hem Kars Ardahan Iğdır illerimizi hem de Başkentimizi temsil etmek şerefine nail olmak ve bu güzel ülkemizin bir hizmetkarı olmak için huzurunuzdayım” diye konuştu.

İYİ Parti Ankara 2’nci Bölge Milletvekili A. Adayı Dr. Erdoğan Yıldırım, şöyle konuştu: “Biraz önce başvuru belgelerimi teslim ettim. Aday adayı olan bütün diğer arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Her biri birbirinden değerli, ülkeyi yönetecek, sorumluluk yüklenecek ve gereğini yapacak donanıma sahiptir. Bu manada inşallah 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşecek olan seçimlerde Türkiye'nin her bölgesin de başarılı bir şekilde görevimizi yapacak ve Türkiye Büyük Millet Meclisine güçlü bir şekilde gireceğimize inanıyorum. Öncelikle Ankara'da hemşeri olarak yoğun bir nüfusa sahibiz. Hem de yıllardır burada yaşadığım için tüm bölgeyi iyi biliyorum. Ankara'dan da inanıyorum ki büyük bir başarı elde edeceğiz. Canla başla sahada çalışmalarımıza devam edeceğiz. Gecemiz ve gündüzümüz olmayacak. ‘Her şey güzel olacak’ sloganı ile 14 Mayıs 2023 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisinde ülkemizin yönetimin de yer alacağıma inanıyorum. İYİ Parti olarak Türkiye Büyük Millet Meclisinde büyük bir çoğunlukla ülkemizin yönetiminde söz hakkı bizim olacak diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Ankara 2’nci Bölge Milletvekili A. Adayı Dr. Erdoğan Yıldırım, konuşmasının ardından gerekli evrakları imzalayarak başvurusunu tamamlayarak çalışmalarına başladı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.