1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Dosta Güven, Düşmana Korku : Kars Emniyet Müdürü ve Jandarma Alay Komutanı Sokakları Yaya Olarak Geziyor
Dosta Güven, Düşmana Korku : Kars Emniyet Müdürü ve Jandarma Alay Komutanı Sokakları Yaya Olarak Geziyor

Dosta Güven, Düşmana Korku : Kars Emniyet Müdürü ve Jandarma Alay Komutanı Sokakları Yaya Olarak Geziyor

Kars’ta göreve geldikleri günden itibaren Kars halkının takdir ve sevgisini kazanan Kars İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik ile Kars İl Jandarma Alay Komutanı Alpay Osman Kılıç, Kars sokaklarını gece gündüz yaya dolaşıyorlar.

A+A-

Kars’ta huzurlu bir ortamın sağlanmasında, ilçe ve köylerimizde de bölücü terör örgütünün neredeyse kökünün kazınmasında büyük emekleri olan Kars İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik ile Kars İl Jandarma Alay Komutanı Alpay Osman Kılıç, Kars’ta dosta güven, düşmana korku veriyor.

Gerek mahalle - köy muhtarları ve gerekse esnaflarla sürekli temas halinde olan Bitirik ve Kılıç, mesai dışında da Kars halkıyla beraber olabilmek için sokakları yaya olarak geziyorlar.

Gece geç saatlerde, geçtiğimiz ay göreve başlayan mahalle bekçileri ile karşılaşan Bitirik ve Kılıç, Kars İl Emniyet Müdürlüğü’nün ‘gece kartalları’ ismini verdiği bekçilerin hatırlarını sorarak, görevlerinde başarılar dilediler.

Kars İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik ile Kars İl Jandarma Alay Komutanı Alpay Osman Kılıç’ı sokakları gezerken gören Karslılar ise şunları söylediler : “ Allah Emniyet Müdürümüzden ve Jandarma Komutanından razı olsun, Kars’ta birlik ve beraberliği sağladılar, polis vatandaş işbirliğini güçlendirdiler. Kendilerini sokakta, pazarda, ara sokaklarda her yerde görüyoruz. Bu bizlere büyük güven veriyor. Rahmetli Emniyet Müdürümüz Gaffar Okan da böyle gezerdi. Gaffar Okan’dan sonra diyebiliriz ki Kars’ta halka en yakın emniyet müdürü Ümit Bitirik olmuştur. Jandarma Alay Komutanımızı da sürekli şehirde ve köylerde görüyoruz. Terörün bitirilmesinde büyük emekleri oldu. Devletimizin bu işin üzerinde durmaları, Kars’ta ekonominin, turizmin gelişmesinde büyük katkısı olmuştur. Kars’a bugün turistler geliyorsa, huzur ve güven ortamındadır. Kars halkı olarak Ümit Bitirik ve Osman Kılıç’a teşekkür ediyoruz. Devletimiz var olsun.”

1-253.jpg2-243.jpg3-206.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.