1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Dolunay Derneğinden Ahmet Arslan’a “Engelli Dostu” ödülü
Dolunay Derneğinden Ahmet Arslan’a “Engelli Dostu” ödülü

Dolunay Derneğinden Ahmet Arslan’a “Engelli Dostu” ödülü

Kars Dolunay Eğitim, Kültür, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından “Engelsizken Engelleri Görmek” adlı program düzenlendi.

A+A-

Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans salonundaki programa,  65.hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Vali Yardımcısı Mehmet Zahid Doğu, Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Kapu,  Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun, Dağınar Belediye Başkanı Ömer Vargün, Kamu Kurum Müdürleri, AK Parti İl Başkan Vekili Kadir Sarıdağ, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Muammer Sancar, Dolunay Eğitim, Kültür, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Dr. Bahattin Şeker ve davetliler katıldı.
3 Aralık Engelliler Günü nedeniyle düzenlenen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.
Dolunay Eğitim, Kültür, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Dr. Bahattin Şeker, programda yaptığı konuşmasında derneğe katkı sunanlara teşekkür etti.
Dolunay Derneği Engelliler Birim Başkanı Faruk Ocak da, engellilerin kamu kurumlarında yaşadığı sorunları dile getirdi.
Dolunay Derneğinin çalışmalarının ve katkı sunanların anlatıldığı slayt gösteriminin ardından Aşık Orhan Karadağ tarafından türküler seslendirildi.
Programda, Dolunay Eğitim, Kültür, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından 65. hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan’a “Engelli Dostu” ödülü verildi.
Arslan, ödülünü, Dolunay Derneği Engelliler Birim Başkanı Faruk Ocak’ın elinden aldı.
Engelsiz iken engelleri görmeye ve engellileri anlamaya ilişkin farkındalık oluşturanlara ve emeği geçenlere teşekkür eden Arslan, “Engel bizken engelliler anlaşılmaz. Hayat mücadelesinde engelli kardeşlerimize biz destek olarak hep birlikte engelleri ortadan kaldırabiliriz” dedi.
Dolunay Derneği Başkanı Dr. Bahattin Şeker de, özelikle Ahmet Arslan’a derneklerine her konuda gerek maddi gerek araç gereç desteklerinden ötürü teşekkür ederek, “Bakanlığı ile Kars’ta ulaşım alanında yapılan yatırmalar ile gerek kaldırımlar gerek yapılan engelli rampaları ile engelli vatandaşların ulaşım imkanı kolaylaştırıldı” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.