1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Dolmuşçuların ceza isyanı
Dolmuşçuların ceza isyanı

Dolmuşçuların ceza isyanı

Kars Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı trafik ekiplerinin dolmuşlara yönelik fazla yolcu uygulamamaları sonucu kesilen cezaları protesto eden sürücüler Cumhuriyet Meydanı’nda bir araya gelerek yolu trafiğe kapatmak istediler.

A+A-

Dolmuşçuların protestosunu haber alan polis ekipleri hemen olay yerine gelerek güvenlik tedbirleri aldı. Bu arada polis müdürleri ile dolmuşçular arasında uzun süre tartışma yaşandı. Son günlerde şehrin muhtelif yerlerinde dolmuşçular üzerinde yapılan uygulamalar sonucunda kendilerine önemli miktarlarda ceza kesildiğini iddia eden dolmuş şoförleri, yolu trafiğe kapatma konusunda ısrar ettiler. Tartışmaların uzun sürmesi üzerine polis müdürlerinin uyarıları dolmuş şoförleri tarafından dikkate alınmayınca bu kez olay yerine Kars Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek geldi.

Zeybek ile dolmuşçular arasında da ilginç diyaloglar gelişti. Kedilerine kesilen ceza makbuzları ile protestoya devem eden şoförler zorda olsa Zeybek tarafından ikna edildi.

Bu arada dolmuşçular arasında seçilen birkaç temsilci ile özel olarak görüşen Zeybek, dolmuş şoförlerinin eylemlerine son vermesini istedi. Ardından da seçilen temsilciler tarafından ikna edilen dolmuşçular sorunlarını çözüleceği konusunda görüşmeler yapılacağı sözünü alınca eylemlerine son vererek olaysız bir şekilde dağıldılar.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.