1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Doğru Parti Genel Başkan Yardımcısı Oktay Erdağı ve Mehmet Seza Kornoşor Kars'ta
Doğru Parti Genel Başkan Yardımcısı Oktay Erdağı ve Mehmet Seza Kornoşor Kars'ta

Doğru Parti Genel Başkan Yardımcısı Oktay Erdağı ve Mehmet Seza Kornoşor Kars'ta

Doğru Parti Genel Başkan Yardımcısı, Sivil Havacılık eski Genel Müdür Yardımcısı, hemşehrimiz Oktay Erdağı, Teşkilat Başkanı Mehmet Seza Kornoşor ile birlikte gazetemizi ziyaret etti.

A+A-

Kars’a teşkilatlanma çalışmaları için geldiklerinin belirten Oktay Erdağı, Doğru Parti’nin kısa sürede tüm Türkiye’de hızla teşkilatlanacağını söyledi.

Eski bakanlardan Rifat Serdaroğlu tarafından kurulan ve Türkiye’nin 97’nci ve en yeni partisi olan Doğru Parti’nin Kars’ta teşkilatlanma çalışmalarına başlandığını belirten Oktay Erdağı ; “1946 yılından başlayarak DP, AP ve DYP misyonunu içerisinde Kars'a hizmet eden tüm siyasi büyüklerimizle istişare içinde önce memleketimizi sonra tüm Türkiye’yi kalkındırmaya kararlıyız, Büyük Türkiye misyonunu devam ettirmek zorundayız” diye konuştu.

Tüm Karslılar’ı Doğru Parti’ye üye olmaya ve ellerini taşın altına koymaları çağrısında bulunan Erdağı, “Büyük, üreten, güçlü, itibarlı ve kalkınmış Türkiye için tüm Karslı dostlarımızı aramıza bekliyoruz” açıklamasında bulundu.

Gazetemizin Yazı İşleri Müdürü Erbil Hüryurt ile Kars’ın gelişmesi ve kalkınması yönünde fikir teatisinde bulunan Doğru Parti Genel Başkan Yardımcısı Oktay Erdağı ve Teşkilat Başkanı Mehmet Seza Kornoşor, ilerleyen günlerde geniş kapsamlı bir basın açıklaması yapacaklarını ifade ettiler.

zz-001.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.