1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Doğanay, Kars adına jüri üyeliği yapacak
Doğanay, Kars adına jüri üyeliği yapacak

Doğanay, Kars adına jüri üyeliği yapacak

Kars Kültür Ve Turizm İl Müdürü Hakan Doğanay, Yaşama Dokunanlar Platformu tarafından organize Altın Taç Turizm Oscarları yarışmasına ilimiz adına jüri üyeliğine seçildi.

A+A-

Tacettin DURMUŞ 

Böylece 2019 - 2020 Turizm Vizyonuna Kars Kültür ve Turizm Müdürlüğü de dahil oldu. Müdür Doğanay, 15 Haziran’da Antalya da yapılacak galada jüri oyu büyük ödülünü belirleyecek olanlardan biri olacak.

Antalya Swissotel- Paloma Grup, İkbal Termal, Korel Termal, Eco Otium gibi sektör öncülerinin katıldığı yarışmaya ülke genelinde turizm kenti olma özelli taşıyan şehirler ve çok sayıda üniversite katılıyor.

Bilindiği gibi Kars turizmini başarıyla vizyona taşıyan Kars İl Kültür Ve Turizm Müdürlüğü geçtiğimiz yıl kültür oskarlarını ilimize kazandırmayı başarmıştı.

Altın Taç Turizm Oscarları yarışmasında jüri üyesi olarak katılanlar; Kars İl Kültür ve Turizm Müdürü Hakan Doğanay, Prof.Dr. Kadircan Keskinbora Bahçeşehir Üniversitesi, Prof.Dr Cüneyt Yüksel Crown Plaza Şişli Yönetim Kurulu Üyesi. Oxford Üniversitesi Doç.Dr. Yıldırım Yılmaz Akdeniz üniversitesi Turizm Fakültesi Doç. Dr. Mustafa Tekçe Üsküdar Üniversitesi Selahattin Bakır TURSAB Disiplin Kurulu Üyesi. İbrahim Biter Turizmci Abdullah Erin Şanlıurfa Valisi ve Göbeklitepe Yılı Turizm Koordinatörü Mehmet Uncu Turizm Kalkınma Genel Müdürü

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.