1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Dizayn Grup’a ait Dizayn Boru Kars’ta Müteahhit Bir Firmayı Perişan Etti
Dizayn Grup’a ait Dizayn Boru Kars’ta Müteahhit Bir Firmayı Perişan Etti

Dizayn Grup’a ait Dizayn Boru Kars’ta Müteahhit Bir Firmayı Perişan Etti

​​​​​​​Türkiye’nin üç büyük plastik boru üreticisinden biri olan Dizayn Boru, Kars’ta müteahhit bir firmayı mağdur etti.

A+A-

Türkiye'nin öncü firmaları arasında yer alan Dizayn Grup’a güvenerek, inşa etmiş olduğu binaları Dizayn Boru ile donatan müteahhit firma, inşaatın bitmesinin ardından neye uğradığını şaşırdı.

Apart konut sektöründe faaliyet gösteren firmanın yapmış olduğu binalarda yaşamın başlamasının ardından sorunlar peş peşe geldi.

Dizayn Boru’larda yırtılma ve çatlama sonucu evleri su basarken, binada büyük çaplı maddi hasar meydana geldi.

Laminant parkeleri su kaçağı sonucu kabarıp kalkan, duvar ve tavandan su akarken, kiracılar ise evlerini terk etmek zorunda kaldı.

Büyük oranda ve ciddi bir şekilde mağdur olan müteahhit firma, tek suçlarının Dizayn Boru’ya güvenmek olduğunu ifade ederek, ne satıcının ne de Dizayn Boru’nun hiçbir sorumluluk üstlenmediğini ifade etti.

Müteahhit firma sözlerini şöyle sürdürdü : “Kars’ın en gözde yerinde yapmış olduğumuz inşaatlarımızın boru ve diğer tesisat malzemeleri Dizayn Grup'tan aldık. Apartlarımızın teslimlerinden sonra tüm dairelerden şikayetler aldık ve tüm dairelerimizin salonlarında, tuvalet ve mutfaklarında, boru tesisatlarının tekrar değişmesi gerekti. Teslim ettiğimiz dairelerde tekrardan inşaat çalışmaları başlatarak yenileme yapıldı. Yapılan yenilemelerden doğan masraflar bunun cabası. Ne yazık ki Dizayn Boru’da muhatap da bulamadık. Almış olduğumuz firmayı da defalarca bilgilendirdik. Dizayn Grup’un ürünlerinden hiç memnun değiliz. Kullanmış olduğumuz tüm ürünlerin her birinde ayrı sıkıntılar yaşadık. Bu sıkıntılarımızın hepsi belgeli ve ispatlıdır. Hepsi kayıt altındadır. Oluşan bu durum bizim ticari itibarımızı da zedelemiştir. Hatalı üretilen Dizayn Borular bize maddi ve manevi yönden oldukça pahalıya mal oldu. Bu durumu her platformda dile getireceğiz. Bizlerin yaşadığı mağduriyeti başka insanların yaşamasını istemiyoruz. Dizayn Grup’u ürünlerinin arkasında durmaya davet ediyoruz.”

a01-001.jpga02-001.jpga03-001.jpga04.jpga05.jpga06.jpga07.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.