1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Diyanet personeli iftarda buluştu
Diyanet personeli iftarda buluştu

Diyanet personeli iftarda buluştu

Kars’ın Sarıkamış ilçesinde Türkiye Diyanet ve Vakıf Görevlileri Sendikası (Diyanet-Sen) Sarıkamış İlçe Temsilciliği tarafından, Sarıkamış Müftülüğü personeline iftar yemeği verildi.

A+A-

Sarıkamış Güleryurt Lokantasında düzenlenen iftar programına, Sarıkamış Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, İlçe Müftüsü Hamdi Uzunharman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Dağdelen, Malmüdürü Alpay Atasoy, Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe müdürü Ali Koçak, İl Genel Meclis Üyeleri Zeynel Abidin Çam, Harun Karslı ve Hacı Ateş, Müftülük personelleri ve aileleri katıldı.

İftar yemeğine ailelerin de katıldığını kaydeden Diyanet-Sen Sarıkamış temsilcisi Cengiz Çıtrak, geleneksel olarak her yıl düzenlenen iftar programıyla; birlik ve beraberliği kuvvetlendirmek, dostluk ve muhabbeti pekişmek, eşlerin ve çocuklarının birbirleriyle tanışmalarını sağlamak ve çalışanların birlikte bir aile olduğunu vurgulamaya çalıştıklarını söyledi.

Sarıkamış Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş ise, “Ramazan bereketi ile beraber, birlik, kardeşlik ve dayanışma duygularının en yoğun olduğu bir ay. İnşallah bizde bundan ziyadesi ile istifade ederiz. İftarı tertip etmiş olan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ramazanın tüm Müslüman alemine hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

Ardından Ermiş, uzun yıllar Müftülük personeli olarak görev yaptıktan sonra emekliye ayrılan Süleyman Aydın’a hizmetlerinden dolayı plaket takdim ederek, bundan sonraki sivil hayatında başarılar diledi.

İftar programı yapılan yemek duasının ardından sona erdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.