1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Dindar Gültekin başkanlığındaki CHP meclis üyesi adaylarına yoğun ilgi...
Dindar Gültekin başkanlığındaki CHP meclis üyesi adaylarına yoğun ilgi...

Dindar Gültekin başkanlığındaki CHP meclis üyesi adaylarına yoğun ilgi...

CHP Kars Belediye Başkan Adayı Dindar Gültekin, yerel seçim çalışmaları kapsamında hayata geçireceği projelerini kamu kurum, oda ve STK temsilcilerine anlatmaya devam ediyor.

A+A-

Tacettin DURMUŞ

Vatandaşlarla da bir araya gelen Başkan Adayı Dindar Gültekin, belediye ve il genel meclis üyesi adayları Yeşim Aydın, Çağlar Bağış

ve Barış Değer  ile birlikte başta Kafkas Üniversitesi Rektörlüğü olmak üzere, Aras EDAŞ Kars İl Koordinatörlüğünü ziyaret etti. Kafkas Üniversitesinin çeşitli bölümlerinde öğrenim gören öğrencilerle de bira araya gelen Dindar Gültekin, esnaf ziyaretlerinde de bulundu.

Bir araya geldiği her kesimden her kese CHP’nin belediyecilik anlayışı çerçevesinde Kars’ta hayata geçireceği projeleri anlatan Mühendis aday Dündar Gültekin, 31 Mart tarihinde yapılacak olan seçimlerin ilimiz ve Ülkemiz için son derece önemli olduğunu anlattı.

1 Nisan itibariyle Kars halkının kendisini belediye başkanlığına layık görmesi durumunda şehrin geleceğinin yeninden şekilleneceğini iddia eden CHP Kars Belediye Başkan Adayı Dindar Gültekin, bir araya geldiği her kesimden her kesin kendisi ile birlikte il genel ve belediye meclis üyesi adaylarına yoğun ilgi gösterdiğini söyledi.

xx-091.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.