1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Dikme'li Kızların Bu Başarısını Neden Önemsiyoruz?...
Dikme'li Kızların Bu Başarısını Neden Önemsiyoruz?...

Dikme'li Kızların Bu Başarısını Neden Önemsiyoruz?...

Metin Aksoy, Türkiye yarı finallerine katılmaya hak kazanan Kars'ın Dikme köyündeki kız voleybol takımı ile ilgili ikinci paylaşımda bulundu...

A+A-

Metin Aksoy’un sosyal medya paylaşımı söyle :

Dikme'li kızlar bugün İstanbul'da Dünya şampiyonu Vakıf Bankın kız voleybolcularıyla tanıştı. Guidetti ile antreman yaptı. Spor Bakanı tarafından kabul edildi. İşte muazzam bir tanıtım.

DİKME'Lİ KIZLARIN BU BAŞARISINI NEDEN ÖNEMSİYORUZ?...

Tanıtım, reklam ve pr çalışmaları genelde KADIN, ÇOCUK, HAYVAN, DOĞA ve SPOR, TEMALARI VE OBJELERİ kullanılarak yapılır. Çünkü bunlar masum ve sempatik olurlar. Kitleleri etkilemekte çok büyük etki yaparlar.

Peki biz neye kızdık?:

Kars'ın tanıtımı için böyle bir fırsat elimize geçmiş. Biz bunun ne sonuçları olduğunu kavrayamıyoruz. Turizm açısından, bu tanıtımdan en çok kim istifade eder?. Esnaf, lokantacı otelci. Esnaf bir kilo kaşar yerine 2 kilo satacak. Lokantacı bir tabak yerine 2 tabak satacak, otelci bir yatak yerine 2 yatak satacak. Ama bunlar bunu anlamıyorlar Kars'ın tanıtımına olumlu hiçbir katkı sunmuyorlar. İlğili kurumlar Milli Egitim, Spor il müdürlüğü, Turizm il müdürlüğü tepkiler sonrası harekete geçiyor. Kendileri düşünemiyor.

Tanıtım ve imaj bir tek şeyle olmaz. Her bir olayın birikimi ile bir bakmış sınız çığ gibi olmuş. Tabii turisti kazıklayarak devam ederseniz bu emeklerde bir günde boşa gider.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.