1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Digorlular Üzgün...
Digorlular Üzgün...

Digorlular Üzgün...

Digor'un şeker Kaymakamı Serkan Şeker'in Bingöl'ün Genç İlçesi kaymakamlığına atanması Digorluları üzdü.

A+A-

Ağustos 2008 yılında Digor Kaymakamlığı'na atanan Serkan Şeker, kısa sürede yaptığı başarılı çalışmalarla ilçe halkının takdirini kazandı. Digor'da birçok projeye imza atan Şeker, özellikle içme suyu çalışmalarıyla ilçeye bağlı bütün köylerin suya kavuşmasında önemli rol oynadı.

 

Kaymakam Şeker yaptığı köy gezilerinde sürekli vatandaşlara devletin her zaman yanlarında olduğunu anlatarak her türlü sorunlarında yanlarında olduğunu dile getirdi. Özellikle çocuklara olan yakınlığı ile bilinen Kaymakam Şeker, zaman zaman çocuklarla bir araya onlara okunanın, iyi bir insan olmanın önemi anlattı. Digor Gönül Korosu'nu kuran Şeker, çocukların koraya kazandırılmasını sağladı.

 

Digor Kaymakamı Serkan Şeker, ilçede çok güzel anılarının olduğunu söyledi. Kaymakam Serkan Şeker; "Digor'da hiç yabancılık çekmedim. Çok güzel dostluklar kurdum burada. İnsanlarla sürekli iç içeydim. İlçeye hizmet etmeye çalıştım elimden geldiği kadarıyla bir şeyler yaptım. Bunları çok özleyeceğim. Alışmıştım Digor'a" dedi.

 

İlçe halkı tarafından sevilen ve şeker kaymakam diye anılan Digor Kaymakamı Serkan Şeker'in ilçeden ayrılacak olması Digorluları üzdü.

 

Digor Kaymakamı Serkan Şeker, önümüzdeki günlerde ilçeden ayrılarak Bingöl'e gidecek. Kaymakam Serkan Şeker, Bingöl'ün Genç İlçesi'nde kaymakam olarak görev yapacak.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.