1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. DEVA Partisi İl Başkanı Güven Özen: “Kars’ın Deva’ya ihtiyacı var”
DEVA Partisi İl Başkanı Güven Özen: “Kars’ın Deva’ya ihtiyacı var”

DEVA Partisi İl Başkanı Güven Özen: “Kars’ın Deva’ya ihtiyacı var”

DEVA Partisi Kars İl Başkanı Güven Özen, “Kars’ın Deva’ya ihtiyacı var. Bunu bilerek, bunu düşünerek biz bu yola çıktık” dedi.

A+A-

DEVA Partisi Kars İl Başkanı Güven Özen, Kars Kuzey Doğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Küresel Gazeteciler Konseyi Kars İl Temsilcisi Ercüment Daşdelen’i ziyaretinde yaptığı açıklamada, 2 Aralık Çarşamba günü saat 14.00’da Halk Eğitim Merkezinde Genel Başkan Ali Babacan'ın katılacağı 1’nci olağan Kars il kongresine tüm Kars halkını ve basın mensuplarını davet etti.

DEVA Partisi Kars İl Başkanı Güven Özen, yaptığı açıklamada, “Kars’ta siyaset yapmak için yola çıktığımızda, ilk olarak kendimize Kars’ta maalesef kaybolan siyaset etik ve ahlakını düzeltmek için bu yola çıktık. Şehrimizin içinde bulunduğu durum hepimize vicdani olarak bir sorumluluk yüklemiş, hepimizi ciddi anlamda taşın altına elimizi koymayı gerektirmiş. Bunun içinde bizim yapmamız gereken herşeyden önce bu şehirde yaşıyor olmanın bilincine varmak” diye konuştu.
Başkan Özen, “Bu şehirde toplumların yaşayış tarzlarını, içinde bulunduğu mali, ekonomik, sosyal ilişkilerini gözeterek bir siyaset anlayışını benimsemek” oluğuna dikkati çekerek şöyle konuştu: “Bu anlamda, bizim ilk olarak yapacağımız şey; seçim endeksli bir siyaset politikasından vaz geçip, gerçekten sosyal yaşamı önemseyen, insanların kişisel ilişkilerini benimseyen bir siyaset anlaşayışı olacaktır. Bunun içinde biz genciz, yeni bir oluşumuz. Gerçekten Kars’ın Deva’ya ihtiyacı var. Bunu bilerek, bunu düşünerek biz bu yola çıktık. İnşallah rabbim herkesin gönlünde olanı kendisine nasip edecektir. Bizimde niyetimiz temiz, bizimde gerçekten gönlümüzde olanı rabbim biliyor. Kars için en hayırlısını yapmaya çalışacağız. bunun içinde özellikle Kars’ta profesyonel anlamda, gerçekten zor şartlar altında emek sarf eden güçlü, dik duran bir basına ihtiyacımız var. Sizlerin bu makamda olması bizim basına olan inancımızı, gerçekten hak ve özgürlüklerin bir yerde tekrar başlayacak olmasına olan inancımızı güçlendiriyor. İnşallah el ele vererek şehrimizin sorunlarının bilincine vararak çözüm önerilerini ortaya koyarak bu işi başaracağız.”

ljurea.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.