1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Depremde hayatını kaybeden KAÜ Öğrencisi Merve Yeşim Demirel Anıldı
Depremde hayatını kaybeden KAÜ Öğrencisi Merve Yeşim Demirel Anıldı

Depremde hayatını kaybeden KAÜ Öğrencisi Merve Yeşim Demirel Anıldı

6 Şubat depreminde hayatını kaybeden KAÜ öğrencisi Merve Yeşim Demirel Kazım Karabekir Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda anıldı.

A+A-

6 Şubat 2022 Kahramanmaraş depreminde hayatını kaybeden Kafkas Üniversitesi Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon Programı öğrencilerinden Merve Yeşim Demirel anıldı.

Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Kazım Karabekir Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda düzenlenen törene Yüksekokul Müdürü, Müdür Yardımcısı, Bölüm Hocaları ve Öğrencilerin katılımıyla anma töreni yapıldı.

Törende Müdür Yardımcısı ve Bilgisayar Destekli Tasarım veAnimasyon Programı Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ezgi Pelin Yıldız konuşma açılışını yaparak; Bölüm olarak öğrencilerini kaybetmenin derin üzüntülerini içerisinde olduklarını vurgulayarak taziyelerini belirtmiş, öğrencimizin ailesine, yakınlarına ve tüm sevdiklerine sabır temennisinde bulunmuştur.

Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Onur Atakişi ise Merve Yeşim Demirel'in başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine taziyelerini belirtmiş, Okulumuz ve Bölüm adına baş sağlığında bulunmuştur.

Öğrencimiz yakın arkadaşlarından Nurhayat Çelik de yaptığı konuşmasında; Merve Yeşim'in yaşam dolu, enerjik yapısına değinmiş kendisinin bu özelliklerini çevresine yansıtıp pozitiflik yarattığını ve arkadaşına olan özlemini duygusal konuşmasında dile getirmiştir.

Anma Töreni dualarla ve öğrencimizin anısını yaşatmak için hocalar ve öğrencilerimizce sunulan kırmızı karanfillerle sona erdi.

KAÜ Kazım Karabekir Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu olarak değerli öğrencimiz Merve Yeşim Demirel'in ailesine, arkadaşlarına ve tüm sevdiklerine tekrar sabırlar dileriz, denildi.

11ddb44c-b7bc-480f-a836-c2d6133c8053.jpg10ae4cbd-f889-4154-9d51-7ac125504f31.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.