1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. DEM Parti Kars İl Başkanlığı'ndan Basın Açıklaması
DEM Parti Kars İl Başkanlığı'ndan Basın Açıklaması

DEM Parti Kars İl Başkanlığı'ndan Basın Açıklaması

DEM Parti seçim afişlerine yapılan saldırı sonrası, DEM Parti Kars İl Başkanlığı tarafından basın açıklaması yapıldı.

A+A-

DEM Parti Kars İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklama şöyle :

"Seçim sürecinin başlangıcından itibaren seçimlerin Kars’a yakışır demokratik olgunlukla geçmesi için elimizden geleni yaptık ve yapacağız.

Kısır ve Kars’a yararı olmayan provakatif polemikler yerine, Kars’ın kronikleşen sorunlarını çözmeye dönük somut projeler önerdik.

Kars’ı susuzluktan, çöpten, köstebek yuvasına dönen yollardan nasıl kurtaracağımızı, Kars halkının olan belediye mülklerini tekrar halka nasıl iade edeceğimizi anlattık ve anlatmaya devam edeceğiz.

Söylediklerimizin başından beri birilerini rahatsız ettiğini biliyoruz.

Bunun sonucu olarak bugün kentin belirli noktalarında bulunan ve yaşanabilir bir Kars için projelerimizin, somut çözüm önerilerimizin bulunduğu afişler provokatif bir şekilde yırtılmış, tahrip edilmiştir. Afişlerimizi yırtanlar hakkında suç duyurusunda bulunulmuş gerekli yasal süreç başlatılmıştır.

Seçim sürecinin başlangıcından beri provokasyon peşinde olanlara; halkın oylarını/iradesini nasılsa taşıma oylarla, hilelerle gasp ederiz diyenlere; yaşanabilir bir Kars’ın nasıl mümkün olabileceğini tartışmak yerine kenti vakit kaybettirecek tartışmalar içine çekmeye çalışanlara mesajımız şudur: Sökülen afişlerimizin yerine hızlıca yenilerini asacak, kentte yaşayan her kesimle yaşanabilir bir Kars için konuşmaya, danışmaya, birlikte fikir üretmeye devam edeceğiz.

Kentimizi ve kendimizi birlikte yönetme idealinden bir adım geri atmayacağız.

Kars’ın olanı tekrar Kars’a kazandıracak; rantçılara, hırsızlara izin vermeden, şeffaflığı ve toplum katılımını sağlayarak; engelliler, kadınlar, gençler başta olmak üzere birlikte karar alıp birlikte yöneteceğiz.

Kars’ın çok kimlikli yapısıyla bir kültür kenti olması için çalışacağız. Kars’ı tüm renkleriyle birlikte yöneteceğimiz günler yakındır ve Kazanan Kars halkı olacak!"

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.