1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. DEM Parti Eş Başkan Adayları Aydınlıkevler Mahallesi'nde Halkla Buluştu
DEM Parti Eş Başkan Adayları Aydınlıkevler Mahallesi'nde Halkla Buluştu

DEM Parti Eş Başkan Adayları Aydınlıkevler Mahallesi'nde Halkla Buluştu

​​​​​​​DEM Parti Kars Belediye Başkan Adayları Arzu Savaş Derman ve Kenan Karahancı ile DEM Parti Van Milletvekili Zülküf Uçar, Aydınlıkevler'de Halkla Buluştu.

A+A-

DEM Parti Kars İl Başkanlığı tarafından organize edilen halk buluşması yoğun bir ilgiyle karşılanan Başkan Adayları, halkı selamladıktan sonra kalabalık kitle ile birlikte davul zurna eşliğinde halay çektiler.

Halk buluşmasında Aydınlıkevler sakinlerine hitap eden Karahancı,  göreve geldikleri ilk andan itibaren imar planı ve altyapısı olmayan tüm mahallelerin sorunlarını ortadan kaldıracaklarını söyledi.

Karahancı devamında "Aydınlıkevler Mahallesini engellilerin, kadınların, gençlerin, çocukların güvenli, huzurlu yaşayacağı, neşeli bir şehir görüntüsüne kavuşturacağız" dedi.

Karahancı'nın konuşması söyle;

"Bugün halk buluşmamızda Aydınlıkevler Mahallesi'ndeyiz. Coşkulu, umutlu bir buluşma gerçekleştirmekteyiz ve diyoruz ki; Kars’ı sağlıklı, halkın ihtiyaçları için üretimi önceleyen, engelleri ortadan kaldıran, tüm canlıları merkezine alan; engellilerin, kadınların, gençlerin, çocukların güvenli, huzurlu yaşayacağı, neşeli bir şehir görüntüsüne kavuşturacağız. Dem gelecek, devran dönecek” ifadelerini kullandı.

Başkan Karahancı, 31 Mart sabahı tüm halkımızı sandık başına gitmesini, diğer şehirlerde bulunan vatandaşlarımızın da Kars’a gelerek oylarını kullanmalarını istedi.

s1-014.jpgs2-016.jpgs3-013.jpgs4-010.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.