1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. DEM Parti Belediye Başkan Adayları Çalışmalarına Devam Ediyor
DEM Parti Belediye Başkan Adayları Çalışmalarına Devam Ediyor

DEM Parti Belediye Başkan Adayları Çalışmalarına Devam Ediyor

​​​​​​​Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti), seçim yasaklarına sayılı saatlerin kaldığı 31 Mart yerel seçimleri kapsamında çalışmalarına devam ediyor.

A+A-

Çalışmaları kapsamında tüm mahallelerde halk buluşması ve esnaf ziyareti çalışmalarını tamamladı.

Seçim sürecinde şehirde yoğun bir mesai harcayan DEM Parti Kars Belediye Başkan Adayları Arzu Savaş Derman ve Kenan Karahancı, girilmedik mahalle, sıkılmadık el, sarılmadık vatandaş bırakmadıklarını söylediler.

Çalışmalarında halktan yoğun ilgi gördüklerini belirten Derman ve Karahancı, Kars'ta hesap verebilirlilik, şeffaf, hak odaklı çalışma, emeğin ve çalışanın hak ettiği ücret, kimsenin ekmeğiyle oynanmadığı, hizmet odaklı, gerçek bir belediyecilik inşa edeceklerini anlattı.

Kayyum döneminde halkın adeta çöpe, çamura,  köstebek yuvasına dönen yollara, susuzluğa, haksızlığa artık son vereceklerini belirten Derman ve Karahancı bunu Kars halkının kaderiymiş gibi reva görenlere halkımızın gereken cevabı vereceklerini söyledi.

Kimseyi ayırmadan, yarışmadan esas olanı yapacaklarını ifade eden Derman ve Karahancı, "Kars halkı rahat olsun. Bizim dönemimizde gerçek belediyecilik nasıl olacağını göreceksiniz. Kendimizi de kentimizi de bizler yöneteceğiz" dediler.

Öte yandan başkan Adayları Arzu Savaş Derman ve Kenan Karahancı, Kars halkını gerek şehir dışında, gerekse şehirde oturanları iradelerini sandığa yansıtmaları için oy kullanmaya davet etti.

zz-031.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.