1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. DEM Parti Başkan Adayları Kars Hayvan Pazarı'nda...
DEM Parti Başkan Adayları Kars Hayvan Pazarı'nda...

DEM Parti Başkan Adayları Kars Hayvan Pazarı'nda...

DEM Parti Kars Belediye başkan adayları Arzu Savaş Derman ve Kenan Karahancı, seçim çalışmaları kapsamında Hayvan Pazarı'nı ziyaret ederek esnafı 27 Mart’ta yapılacak mitinge davet etti.

A+A-

Kars'ta seçim çalışmaları kapsamında Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) sabah erken saatlerinde Hayvan Pazarı’nı ziyaret ederek alıcı ve satıcılarla bir araya geldi. DEM Parti adaylarına hayvan esnafı yoğun ilgi gösterdiği dikkat çekti.

Ziyarete, DEM Parti Grup Başkanvekili ve Kars milletvekili Gülistan Kılıç Koçyiğit, Halkların Demokratik Partisi (HDP) eski Diyarbakır milletvekili İmam Taşçıer, Kars Belediye Başkan Adayları Arzu Savaş Derman, Kenan Karahancı, İl Eşbaşkanı Seyfettin Gönel ve il genel meclis üyeleri ile belediye meclis adayları da eşlik etti.

BÜYÜK MİTİNGE DAVET!

Hayvan Pazarı’nda bulunan esnaflar partililere yoğun ilgi gösterdi.

Ziyaret sırasında Kars Belediye Başkan Adayı Kenan Karahancı seçimlerin önemine değinerek seçmenlere çağrıda bulundu. Kenan Karahancı ; “Çevrenizde il dışında olup da oyunu burada kullanması gereken kişiler varsa bulundukları şehirde DEM Parti il ve ilçe örgütlerine ulaşarak geliş -gidiş biletlerini ayarlayabilirler” dedi.

Partililer, esnaf  ziyaret sırasında Çarşamba günü DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan’ın katılacağı  "Büyük Kars Mitingi’ne tüm esnafları ve halkı  davet etti.

a1-285.jpga2-248.jpga3-223.jpga4-133.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.