1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Dağ kayağına Sarıkamışlı Amazonlar damgasını vurdu
Dağ kayağına Sarıkamışlı Amazonlar damgasını vurdu

Dağ kayağına Sarıkamışlı Amazonlar damgasını vurdu

Türkiye Dağ Kayağı Şampiyonasına Sarıkamışlı Amazonlar damgasını vurdu.

A+A-

Amazonlar, genç erkekler U20 kategorisinde "1"ncilik aldılar. 
Sarıkamışlı Amazonları nereden tanıyoruz. 
Amazonlar Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü,  İçişleri Bakanlığı Sivil Toplum İlişkiler Genel Müdürlüğü Desteği ile Türkiye Genelinde proje başlatmıştı. Gençlere Doğada terapi kampları ve Yaz Kış dağcılık kampları, Kayak eğitimleri ile İnternet oyun bağımlılığından  uzaklaştırmak üzere bir çok ilin yanısıra Projenin ilk ve son kampı Kars ve Sarıkamış’ta gerçekleşmişti.  
Sivas Yıldız Dağında gerçekleşen Türkiye Dağ Kayağı şampiyonasına Amazonlar Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Kars Sarıkamış’tan yarışa katılan sporcular Nur Muhammed Ögel, Enes Demir oldu.
Genç Erkekler U20 Kategorisinde Birinciliği Amazonlar Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü aldı.
Yarış sonrası Kulüp Başkanı Gül Soydan Projede eğitim alan ve alacak olan tüm sporculara şu mesajları verdi: “Sevgili Gençler  Devletimizin Desteği ve Kalbimizdeki Sevgi ile sizlere geliyoruz. Amazonlar olarak Yetiştirdiğimiz Sizler "Sevgiyle Saygıyla Azimle" ve "Sancağımız Flamamızı" gururla taşıyacaksınız. Gelecekte Sosyal Sorumluluk Sancağı bizim gibi gençler yetiştirecek olan gençlere teslim edeceğiz. 
Amacımız Her birinizin tek tek hayata tutunmasını sağlamaktır. Sizin kalbi dilekleriniz bizimde sizin için gerçekleştireceğimiz dileklerimizdir.  Karakteriniz ve davranışlarınızla, Terbiyeniz ile Amazonlara yakışır olmanız ile; hedef koyan Gençlere Desteğimiz  sonsuz olacaktır. Amacımız Şahsınız, Aileniz ve Ülkemiz için başarılı olmanızı sağlamaktır. Ancak önce her biriniz İNSAN olarak Topluma Faydalı, Saygılı, Ahlaklı, Disiplinli bireyler olmalısınız. Başarı bir vardır, bir Bakmışsınız yoktur. Başarının  Kalıcı olması “Saygı ile Ahlaklı, Disiplinli Yaşamak, Çok Çalışmak Başarı için ele ele vermek”  bu Düsturlere bağlıdır. Projede ulaştığımız ulaşacağımız tüm gençlerin başarılı olması dileğimizle, projenin üst aşamalarına devam edeceğiz.”  

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.