1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. ÇYDD, Çocuk Servisinin duvarlarını resimlerle süslüyor
ÇYDD, Çocuk Servisinin duvarlarını resimlerle süslüyor

ÇYDD, Çocuk Servisinin duvarlarını resimlerle süslüyor

Kars Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, (ÇYDD) Harakani Devlet Hastanesi Çocuk Servisinin duvarlarını yağlı boya resimlerle süslüyor.

A+A-

Tacettin DURMUŞ

Çağdaş Yaşam Derneği gönüllüsü gençler, çocuk servisinin duvarlarına, çizgi film karakterlerini işliyor.

Gönüllülük esasına göre servisin duvarlarına şirinler, taş devri ve Kel Oğlan gibi çizgi film ve hikaye kahramanlarını işleyen gençler, burada tedavi gören çocukların ruhuna ve gönlüne dokunmayı hedefliyor.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Kars Şube Başkanı Muzaffer Koçak, Çağdaş Yaşam gönüllüsü gençler tarafından nakış nakış işlenen resimlerin, önümüzdeki günlerde tamamlanarak açılışın yapılacağını söyledi.

Başkan Koçak, Harakani Devlet Hastanesi Başhekimliği ile koordineli bir şekilde yürütülen çalışmada, çocukların daha güzel bir ortamda tedavi görmeleri için bir nebze dahi olsa destek sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğinin çeşitli eğitim alanlarında olduğu gibi çocuk odaklı faaliyetlerinin Ülke genelinde sürdürüldüğünü de söyleyen Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Kars Şube Başkanı Muzaffer Koçak: “Derneğimizin Ülke genelinde olduğu gibi Kars’ta da çocuklara yönelik projeleri devam ediyor. Projeler kapsamında yıl içerisinde Türkan Saylan Çocuk Şenliği, Çocuk Kitapları Haftası, Çevre, Kültür, Tarih Bilinci Oluşturma, Dünya Tiyatro Günü Etkinlikleri, Yeni Yıl Şenliği, Resim ve Öykü Yarışmaları, Çocuk Hakları Çalışmaları, Üretimden Yeniden Eğitime Projesi, Müzelerin Bilinçli Gezilmesi, Yaz Etkinlikleri, Robot Projesi gibi faaliyetlerimiz devam ediyor.” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.