1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. ​​​​​​​Cumhur İttifakı'nda 21 Mart Nevruz Bayramı Kutlamaları
​​​​​​​Cumhur İttifakı'nda  21 Mart Nevruz Bayramı Kutlamaları

​​​​​​​Cumhur İttifakı'nda 21 Mart Nevruz Bayramı Kutlamaları

​​​​​​​Cumhur İttifakı Kars Belediye Başkan Adayı Çetin Nazik, 21 Mart Nevruz Bayramı münasebetiyle muhteşem etkinlikler yaptı.

A+A-

Cumhur İttifakı Seçim Koordinasyon Merkezi’nde (SKM) düzenlenen etkinliğe AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, MHP İl Başkanı Tolga Adıgüzel, Gençlik Kolları Başkanı Fatih Bayrambey, Ülkü Ocakları İl Başkanı Oğuz Güngör, MHP teşkilatı, AK Parti merkez ilçe, kadın ve gençlik kolları başkanları ile üyeleri, cumhur ittifakının belediye meclis üyesi adayları ile partililer ve vatandaşlar katıldı.

Coşkunun dinmediği etkinlikle mahalli sanatçılar sahne aldı, birbirinden güzel Kafkas oyunları sahnelendi, şarkılar söylenip halaylar çekildi. Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Çetin Nazik’in demir dövdüğü, ateşten atladığı etkinlik renkli görüntüler eşliğinde geç saatlere kadar sürdü.

 

Cumhur İttifakı Kars Belediye Başkan Adayı Çetin Nazik Nevruz Bayramı ile ilgili verdiği mesajda; Cumhur İttifakının Kars’ın Dirilişi olacağını söyleyerek şunları dile getirdi:

“Nevruz, Balkanlar’dan Orta Doğu’ya, Anadolu’dan Orta Asya’ya uzanan geniş bir coğrafyada yüzyıllardır kutladığımız Türk dünyasının birlik ve dayanışma bayramıdır. Birliğimizin ve kardeşliğimizin simgesi olan Nevruz Bayramını hain emellerine alet etmek isteyenlere asla fırsat vermeyeceğiz. Dirilişin, uyanışın ve bereketin müjdecisi olan Nevruz’u coşkuyla ve huzur içinde kutlayacağız. Bu duygu ve düşüncelerle Türk -İslam aleminin Nevruz Bayramını kutluyor, başta Karslı hemşehrilerim olmak üzere vatanımızın her yöresindeki aziz vatandaşlarımıza sağlıklı, huzurlu ve başarılarla geçecek bir ömür diliyor, selam ve hürmetlerimi sunuyorum.

Orta Asya’dan Balkanlara kadar geniş bir coğrafyada coşkuyla kutlanan Nevruz, yeni başlangıçların, yeni umutların, kadim kardeşliğimizin ve güçlü dayanışmamızın bayramıdır. Bin yıllık kardeşliğimizin bölgesel ve küresel çıkar kavgalarına, emperyalist hesaplara kurban edilmek istendiği bu kritik dönemde, aziz milletimizle birlikte Nevruz’u manasına ve ruhuna uygun şekilde, barış ve kardeşlik içinde kutlayacağız. Baharı müjdeleyen Nevruz’un kardeşlik bağlarımızın ve dayanışmamızın daha da güçlenmesine vesile olmasını temenni ediyorum.  Bu düşüncelerle baharın, bolluğun, bereketin, birliğin, dirliğin ve kardeşliğin simgesi Nevruz Bayramı’nın milletimizle birlikte dünyadaki tüm kardeşlerimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

a-033.jpgb-023.jpgc-022.jpgd-016.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.