1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Cumhur İttifakı Adayı Senger : "Kars - Erzurum arası ücretsiz otobüs seferleri başlıyor.."
Cumhur İttifakı Adayı Senger : "Kars - Erzurum arası ücretsiz otobüs seferleri başlıyor.."

Cumhur İttifakı Adayı Senger : "Kars - Erzurum arası ücretsiz otobüs seferleri başlıyor.."

Cumhur İttifakı Kars Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Ötüken Senger müjdeyi verdi : Kars - Erzurum arası ücretsiz otobüs seferleri başlıyor...

A+A-

Cumhur İttifakı Kars Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Ötüken Senger, seçim çalışmaları sırasında kendisine bu konuda bir çok talebin geldiğini ifade ederek “bu işi çözdük” dedi.

Prof. Ötüken Senger,  yapmış olduğu açıklama da : ''Yaklaşık 15 gündür seçim bölgemiz de bu konu bize bir çok kez iletildi, yapmış olduğumuz görüşmeler sonucunda Kars kökenli büyük holdinglerden 3 adet büyük şehirler arası hizmet yapacak otobüs sözünü aldık. Seçimden sonra Kars Belediyesi bünyesinde Kars-Erzurum arası gidiş-dönüş ücretsiz yolcu taşımacılığı başlatarak, hasta ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza sosyal belediyecilik kapsamında katkı sunmaya devam edeceğiz'' dedi.

Cumhur İttifakı Kars Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Ötüken Senger;  “Sağlık Bakanlığı’nın yapmış olduğu son atamalarla birlikte Devlet ve Üniversite hastanelerinde yaşanan doktor sıkıntısının azalacağını ifade ederek, yeni şehir hastanesi de devreye girdiğinde inşallah bu sorun tamamen bitecek” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.