1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. ‘Coldwell Banker Trend Ofis Açılıyor
‘Coldwell Banker Trend Ofis Açılıyor

‘Coldwell Banker Trend Ofis Açılıyor

Coldwell Banker Trend Gayrimenkul Kars’ta açılıyor...

A+A-

1906 dan beri Dünyanın ilk ve en köklü gayrimenkul şirketi Coldwell Banker, Kars'ın ilk kurumsal gayrimenkul şirketlerinden biri olarak Trend Gayrimenkul ile Kars'ta çok yakında hizmet vermeye başlayacak.

İnönü Caddesi Havalimanı Yolu üzerinde ‘Coldwell Banker Trend Ofis Açılıyor.

Trend Ofis Broker'ı Doğan Alibeyoğlu, Coldwell Banker'ın Türkiye’de büyümesine dahil olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirtti. Trend Gayrimenkul olarak sektörde yeni olmamıza rağmen ticari tecrübemizi kullanarak, ve tabi ki Coldwell Banker'ın da gücü ile birleşerek Kars'ta gayrimenkul sektörüne yeni bir soluk getirmeyi hedefliyoruz. Müşterilerimize daima en iyi ve kaliteli hizmeti sunarak, hizmet adına hedeflerimizin birleştiği ve sektörün dünya çapındaki en iyilerinin buluştuğu bu markada olmaktan gurur duyuyor, Kars'ta başarılı ve kazançlı işler yapacağımıza inanıyorum, "Dedi.

Coldwell Banker ile Kars'ta kurumsal standartlarda, müşteri memnuniyeti odaklı ve güvene dayalı hizmet sunacaklarını belirten Coldwell Banker Trend Ofisi Brokerı Doğan Alibeyoğlu; “Kars, fiziki ve ekonomik açıdan önemli bir gelişim gösteren illerimiz arasında yer alıyor. Son yıllarda Kars’ta ki gayrimenkul yatırımlarında ciddi bir gelişme var ve sektör çok hareketli. Bununla birlikte yeni ve modern binalara doğru bir dönüşüm de mevcut. Trend Ofis olarak hedefimiz, konut sektöründe yaşanan gelişmelerin ışığında müşterilerimize daima en iyi ve kaliteli hizmeti sunmaktır. Yeni kurulacak Ekibimizle birlikte Kars'ta başarılı ve kazançlı işlere imza atacağımıza inanıyorum” açıklamasında bulundu. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.