1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Çocuklarla Buluştu
Çocuklarla Buluştu

Çocuklarla Buluştu

“Bremen Mızıkacıları” Kars’ta Çocuklarla Buluştu.

A+A-

            Mehmet Zorlu Vakfı’nın “Sosyal Sorumluluk Projesi” kapsamında kurduğu “Zorlu Çocuk Tiyatrosu”, “Bremen Mızıkacıları” Kars’ta miniklerle buluştu.

 

            Bugüne kadar toplam 3 ilde 42 kez sahnelenmiş olan “Bremen Mızıkacıları” oyunu bu yıl da 25 ilde miniklerin beğenisine sunuldu. Başta Zorlu Grubu çalışanlarının çocukları olmak üzere, çocukları ve gençleri hem eğlendiren hem de onlara sanat sevgisi aşılayan “Bremen Mızıkacıları” bu yıl, Diyarbakır’dan başladığı yolculuğuna Iğdır’dan sonra bugünde Karslı miniklerle buluştu.

 

            Şimdiye dek 10 binlerce çocuğu tiyatro ile tanıştırmayı başaran “Zorlu Çocuk Tiyatrosu” projesi kapsamında 2009-2010 dönemi 7. sezonunda da çocuk oyunu ile Karslı minikler doyasıya eğlendi.

 

            Kars Halk Eğitim Merkezi Çok Amaçlı Salon’da sahnelenen “Bremen Mızıkacıları” adlı müzikal oyunu izlemek için çocuklar salona akın etti. Tıklım tıklım dolan salonda bazı çocuklar ise tiyatroyu ayakta izlemek zorunda kaldı. Çocuklar içeride neşeyle tiyatroyu izlerken anne ve babaları da dışarıda yağmurlu ve soğuk havada beklediler.

 

            Zorlu Çocuk ve Gençlik Tiyatrosu 2009-2010 sezonunda, toplam 28 ilde oynanacak 2 farklı oyunu ile 50.000 çocuğa ulaşmayı hedefliyor.

 

Önceki ve Sonraki Haberler