1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Çocuklar Süs Havuzlarına Akın Etti
Çocuklar Süs Havuzlarına Akın Etti

Çocuklar Süs Havuzlarına Akın Etti

Sıcakların hüküm sürdüğü Kars'ta çocuklar çareyi süs havuzlarına girerek serinlemekte buluyor.

A+A-

Hükümet Konağı karşısında bulunan süs havuzuna girerek serinlemeye çalışan çocuklar etraftan geçenlerin şaşkın bakışlarına aldırış etmeden yüzmenin keyfini çıkarıyorlar.

 

Son günlerde havaların ısınmasıyla birlikte artan hava sıcaklıkları en çok çocuklara yaradı. Şehir merkezinde bulunan süs havuzlarına girerek serinleyen çocuklar, adeta tehlikeye davetiye çıkarıyorlar.

 

Genelde elektrik tesisatları ile ışıklandırılmak üzere donatılan havuzlara giren çocuklar, elektriğe aldırış etmeden havuzlara girerek yüzüyorlar.

 

Kemarayı Gören Çocuklar Kaçtı

 

Hükümet Konağı karşısında bulunan süs havuzunda yüzen çocuklar, karşılarında kemarayı görünce önce şaşırdılar daha sonra havuzdan çıkan çocuklar kaçarak havuzun kenarına saklandılar. Kameramanların havuz etrafından uzaklaşmasını gören çocuklar tekrar havuza girerek yüzmeye devam ettiler.

 

Şehrin merkezinde etraftan geçen araçlara ve yayalara aldırış etmeden süs havuzlarında yüzen yaşları 8 ile 13 arasında değişen çocuklar, aşırı sıcaklardan bunaldıkları için çareyi süs havuzlarında ve şelalelerde serinlemekte bulduklarını söylediler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.