1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Çocuk Eğlence Merkezi ‘Game Port’ Kars’ta
Çocuk Eğlence Merkezi ‘Game Port’ Kars’ta

Çocuk Eğlence Merkezi ‘Game Port’ Kars’ta

Çocukların anne ve babaları ile eğlenebilecekleri mekanların bulunmadığı Kars’ta, bu açığı kapatacak Çocuk Eğlence Merkezi ‘Game Port’ hizmete açıldı.

A+A-

Tacettin DURMUŞ

Kars’ta işletmeciler Mehmet Mansur Sara ile Yusuf Fehmi Koçak, bu açığı kapatmak ve çocuklara eğlence, ailelere de çocukları eğlenirken dinlenecekleri kafe ortamında bir mekân oluşturdu.

Birçok oyun seçeneğiyle çocuklara güvenli bir ortamda keyifli dakikalar yaşatacak olan eğlence merkezinde aileler, çocukları eğlenirken kahvelerini içip yemek yiyebilecek. Eğlence Mekânında her yaştan çocuğa Trambolin, Langırt, Air Hokey, bilgisayarlı motor ve araba yarışları, bilgisayarlı aksiyon oyunları, basketbol, çocuk arabaları, döner saat ile tokmak oyunu gibi sınırsız oyun seçenekleri sunuluyor.

Şehitler Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi 1. Aralık Sokak No: 35. Abi Hayat Evleri’nde ‘Game Port’ adıyla hizmete giren mekân, ilk günden çocukların ilgi odağı oldu. Çocuk Eğlence Merkezinin açılışına Mehmet Mansur Sara ile Yusuf Fehmi Koçak’ın dostları, davetlileri ve Karslılar katıldı. Davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

3125_20190111165423.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.