1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Çıtır Kuruyemiş, Çikolata ve Baklava Mağazası Sahibi Zeki Demiral’dan Açıklama
Çıtır Kuruyemiş, Çikolata ve Baklava Mağazası Sahibi Zeki Demiral’dan Açıklama

Çıtır Kuruyemiş, Çikolata ve Baklava Mağazası Sahibi Zeki Demiral’dan Açıklama

“Kars Belediye Başkanlığı 5 yılda 4 Milyon TL’lik kuruyemiş kullandı” iddiaları siyasetçiler tarafından dillendirilirken, Kars Belediyesi’ne malzeme veren esnafta da huzursuzluk yarattı.

A+A-

Kars’ın tanınmış ve saygın firmalarından Çıtır Kuruyemiş, Çikolata ve Baklava Mağazası, Kars Belediyesi’ne, kuruyemiş, çikolata, baklava, sıcak ve soğuk içecek verdiğini ifade ederek, oluşan dedikodular hakkında açıklama yaptı.

Çıtır Kuruyemiş, Çikolata ve Baklava Mağazası Sahibi Zeki Demiral, şehirde ciddi anlamda bir dedikodunun dolaştığını, bu dedikodulara siyasilerin de malzeme olduğunu ifade ederek, Çıtır Kuruyemiş firması adına 5 yıl içerisinde Kars Belediyesi’ne kesilen faturaların dökümünü çıkardı.

İşyeri Sahibi Zeki Demiral, Kars Belediyesi’ne Çıtır Kuruyemiş adına 5 yıl içerisinde 241 Bin TL’lik fatura kesildiğini açıkladı.

Demiral, Belediye Muhasebe kayıtlarından da anlaşılacağı üzere firmamız adına 4 Milyon TL değil 5 yılda sadece 241 Bin TL’lik fatura kesilmiştir. Faturalarımızın ödemeleri de oldukça geciktirilerek, komik rakamlarla tarafımıza ödeme yapılmıştır. Halen daha Kars Belediyesi’nde de alacağımız bulunmaktadır, dedi.

Çıtır Kuruyemiş Çikolata ve Baklava Mağazası’nın Kars’ta iki şubesinin bulunduğunu ifade eden Zeki Demiral, “Kars Belediyesi başka firmalardan da kuruyemiş almışsa onu bilemeyiz ; ama bizden alınan miktar ortada. Hem Belediye muhasebe kayıtları hem de firmamızın muhasebe kayıtları incelenebilir. Kars Belediyesi’nin her bir kuruşunda tabiri caizse yetim hakkı vardır. Hemşehrilerimiz bizi ve ailemizi çok ama çok iyi tanırlar, biz harama el uzatmayız. Her zaman hırsızlıkların ve yolsuzlukların karşısında durduk, bundan sonra da duracağız. Biz ne 4 Milyon TL’ye şahit olduk, ne fatura kestik ne de ödeme aldık. Bu durum iftiradır, karalamadır. Halen daha Kars Belediyesi’nde alacağımız bulunmaktadır. Hiçbir ödememiz zamanında ve fatura karşılığı olmamıştır. Murtaza Karaçanta’yı defalarca aramamıza rağmen, ödemelerimizi zor şartlarda alabiliyorduk. Biz, Kars merkezli yirmi yıllık bir firmayız. Bu tür dedikodular bizleri üzmüştür, diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.