1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Cinsiyetsiz Toplum
Cinsiyetsiz Toplum

Cinsiyetsiz Toplum

Yücel YÜCEL kaleme aldı...

A+A-

Kula bela gelmez hak yazmadıkça/ hak bela yazmaz kul azmadıkça.

İbni Haldun der ki;

Araplar, deveyi yediler, deveden kıskançlığı ve kini aldılar..

Türkler atı yediler, Attan sertliği ve kuvveti aldılar..

Frenkler ( batılılar) domuzu yediler, domuzdan pisliği ve deyyusluğu aldılar…

Gelişim sürecinde olan çocuklar bu saldırılar karşısında kimlik kargaşası yaşamaktalar.

Şimdilerde ise tavuk yemeyi artırdık tavuktan, yumuşaklığı aldık..

1989 yılında Ralph Epperson’ un yazdığı ‘’Yeni Dünya Düzeni’’ kitabında;

Eşcinsel evlilikler yasallaşacak

Çocukları devlet büyütecek

Özel mülkiyet kalkacak

Dinler ortadan kalkacak. Diyor.

Sosyal medyada sürekli eş cinsel karakterli tipler çok ça yer almaya başladı. Hatta televizyon dizilerinin bir çoğunda yumuşak tipler  rol model oluşturuyor.

Feminist Greta Gerwing’ in yönettiği Barbie filmini; Kızlar   pembe kıyafet giyerek,  erkekler pembe kıyafet giyerek ya da  pembe kravat takarak sinemaya gidip izliyorlar.

Barbie filminde lezbiyen transseksüel gay karakterler hakim. Aile yapısını hedef alan filim, LGBTİ hastalığını çocuklara normal göstererek özendirmeyi amaçlamakta. Cinsiyetsizliği normalleştirme çabaları ABD ve Avrupa da hayli artmaya başladı. Bunun adına da Cinsiyetsizlik modası demeye başladılar.

Elon Musk, Twitter’in logosundaki Mavi Kuş’u kaldırarak yerine ‘’X’’ işaretini yerleştirdi. Bazı aileler çocuğuna kızım ya da oğlum demiyor. Çocuklarını cinsiyetsiz yetiştiriyor. Angelina Jolie Brad Pitt, Will Smith bunlardan bazıları. Barbie bebekleri üreticisi  Mattel cinsiyetsiz bebek üreterek satmaya başladı

Milli Eğitim Bakanı Sayın Yusuf Tekin ; çocuklarımızın ruh, beden ve cinsel sağlığını korumak vazifesi ile bu filimin yasaklanması için harekete geçmeli. Aile ve Toplum Hizmetleri, Çocuk Hizmetleri, Kadının Statüsü gibi genel müdürlükleri bünyesinde toplayan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı da bu aile ve cinsiyet düşmanı filmin Türkiye genelinde vizyondan kaldırılması için müdahil olmalı. Ailenin güçlendirilmesinin öncelikli alanlardan bir tanesi olduğunu vurgulayan,’’ dijital mecralarda çıkan çocuk istismarı konularında, bizler her türlü mücadeleyi veriyoruz’’ diyen Bakan Sayın Mahinur Özdemir Göktaş, bir anne bir eş ve bir kadın olarak bu filime müsamaha gösterilmemesi konusunda gayret etmeli.

Sonuç Olarak : Küreselcilerin dünya nüfusunu azaltmaya yönelik  dayatması olan hastalık, savaş, aşı, tek din, tek dil sloganının devamı olan cinsiyetsiz toplum yaratma senaryoları her geçen gün hızını daha da artırıyor. Fiziksel ve ruhsal saldırılarla toplumun dinamikleri  ile oynarken bir yandan da çocukları her taraftan kuşatmış durumdalar.

Gıdalar ile toplumun ve özelliklede çocukların fiziksel kalitesini hedef alırken, sosyal medya ve çizgi filmlerle de ruhsal dünyalarının kalitesi ile oynamaktalar. hazır gıdalar tüketen, cinsiyetleri belli olmayan çizgi film karakterleri ve sinemalarda gösterime giren filmler(Barbie) izleyen çocuklar kimlik kargaşası yaşamak.

Yücel YÜCEL

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.