1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Cihan Tarhan, Boks’ta il birincisi oldu
Cihan Tarhan, Boks’ta il birincisi oldu

Cihan Tarhan, Boks’ta il birincisi oldu

Geçtiğimiz günlerde Liseler Arası Türkiye Boks Şampiyonası ön hazırlık seçmeleri Kars Merkez İsmail Aytemiz Spor Salonunda gerçekleşti. 

A+A-

Gerçekleşen Boks ön hazırlık seçmelerinde Kars Haydar Aliyev Meslek Lisesi Öğrencisi Cihan Tarhan Boks’ta Kars il birincisi oldu.
Cihan Tarhan, Yozgat’ta yapılacak olan Liseler Arası Türkiye Boks Şampiyonası’nda Kars Haydar Aliyev Meslek Lisesini temsil edecek. Kars Haydar Aliyev Meslek Lisesi öğrencisi Tarhan, 2018 yılı yıldızlar kategorisinde Kars’a birincilik getirirken aynı zamanda Türkiye 3.’sü oldu.7 Nisan Pazar günü Mersin’de yapılacak olan 75 kilo ile Genç Erkekler kategorisinde Kars’ı en iyi şekilde temsil edeceğini belirten Cihan Tarhan, “ Boks’ta il birincisi olmanın gurunu derinden yaşadığımı belirtmek istiyorum. Başta beni Türkiye Box Şampiyonasına hazırlayan hocam Öner Osmanoğlu’na teşekkür ediyorum. İki yıllık bir çalışma sonucu hem geçen yıl hem de bu yıl ilimize birincilik getirdim. Geçen yıl Yıldızlar kategorisinde Türkiye 3. Sü olarak madalya ile geri döndüm. Bu yıl ki hedefim inşallah Türkiye 1.’ciliği olacak. Ben inanıyorum ki Kars’ı ve okuduğum lisemi en iyi şekilde temsil ederek güzel bir sonuç ve başarı ile geri döneceğiz.” İfadelerini kaydetti.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.