1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Çiçekçiden “Çiçek” Gibi Davranış
Çiçekçiden “Çiçek” Gibi Davranış

Çiçekçiden “Çiçek” Gibi Davranış

Kars'ın Gazi Ahmet Muhtar Paşa Caddesi'nde çiçekçilik yapan Tacire Yolacan, örnek bir davranış sergileyerek işyerinin önünde bulunan altı adet ağacın gövdesine uyarı yazılarının bulunduğu kutular astı.

A+A-

Duyarlı esnaf Tacire Yolacan, yoldan geçenlerin sigara izmaritlerini kaldırıma değil kutulara atmaları için bir de uyarı yazısı yazdı. Vatandaşların da oldukça dikkatini çeken bu uygulama büyük takdir topladı.

 

Tacire Yol açan, “Kars hepimizin şehridir , ama insanlar içtikleri sigaranın izmaritini, yedikleri kabuklu yiyeceklerin kabuklarını caddelere atarak kirletmektedirler. Yazık değil mi çevreyi kirletmek... Kars bu kirliliğe layıkmış. Hayır değil. Onun için çevreyi kirletenlere karşı bu uygulamayı başlattım. İşyerimin önündeki ağaçlara yaptırdığım kutuları çivi ile çakarken inanın yüreğim parçalandı ve içim yandı. Ne yapayım duyarsız bazı insanlarımıza karşı tepkimi böyle koyabildim. Umarım herkes üzerine düşeni yapar.” dedi.

 

Tacire Yolaçan ayrıca, “Ben bir bayan olarak bunu yapabiliyorsam demek ki duyarlı insanlarımızın yapmaması için hiçbir neden yoktur. Birey olarak herkes kendi üzerine düşeni yaparsa bu işle uğraşan kurum ve kuruluşlara o kadar iş düşmez. Şehrimizde pırıl pırıl yaşanır güzel bir şehir olur.” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.