1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. CHP’nin Sorumlu Milletvekili Kars’ta
CHP’nin Sorumlu Milletvekili Kars’ta

CHP’nin Sorumlu Milletvekili Kars’ta

Cumhuriyet Halk Partisi 12 Haziran seçimlerinden sonra başlattığı “Milletvekili çıkarmayan illere sorumlu milletvekili gönderme”çalışması kapsamında Kars’a Bursa Milletvekili Kemal Ekinci’yi görevlendirdi.

A+A-

Kars gelen Bursa Milletvekili Kemal Ekinci, CHP İl Başkanlığı’na geçti. CHP İl Başkanı Mustafa Aras, Ekinci’nin kente yaklaşık 8 gün kalacağını ve 8 günlük süreçte ilçe teşkilatlarını gezeceklerini kaydetti.

Asli görevlerinin “hırsız polis” olmadığını ifade eden CHP Bursa Milletvekili Kemal Ekinci, Kars’ta bir takım araştırma yapacaklarını ve ilçe teşkilatlarında incelemelerde bulunacaklarını söyledi.Ekinci; “Bizim asli görevimiz burada gelipte hırsız polis oynamak değil. Burada doğru adam gibi tespitlerimiz yaparak, kurumlarımıza götürürüz. Beni memnun eden burada sizin aranızda seneler sonra sizinle birlikte olmak. Memnuniyetsizliğimde partinin her yerinde zaman zaman iddialar olur itfaklar olur. Bu ittifakların çözüm odağı olmak hiç istemem. Böyle bir şeye teşebbüs bile etmek istemem. Ama buradayım bir takım incelemeler yapacağım. Yapılacaklar araştırma ve incelemelerin sonucu bir dosya halinde genel merkeze götüreceğim” dedi.

CHP İl Başkanlığı’nda bir grup partilinin karşıladığı Bursa Milletvekili Kemal Ekinci, burada partilerle çay içerek sohbet etti. CHP Genel Merkezi tarafından Kars gönderilen sorumlu milletvekili Kemal Ekinci’nin CHP’nin Kars’ta neden milletvekili çıkaramadığını araştırmak için Kars’ta bulunduğu ileri sürüldü.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.