1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. CHP’de Onur Uludaşdemir Dönemi Başladı…
CHP’de Onur Uludaşdemir Dönemi Başladı…

CHP’de Onur Uludaşdemir Dönemi Başladı…

​​​​​​​Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kars İl Başkanı Taner Toraman, görevini seçimleri kazanarak mazbatasını alan Onur Uludaşdemir’e devretti.

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kars il binasında gerçekleşen devir teslim törenine, eski il başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kars İl Başkanı Taner Toraman, görevini seçimleri kazanarak mazbatasını alan Onur Uludaşdemir’e devretti.

CHP Kars İl Başkanı Onur Uluşdaşdemir, CHP Kars İl Başkanlığı görevini devralmaktan büyük onur duyduğunu ifade ederek, ilk mesajını yerel seçimleri kazanma stratejisi üzerinden verdi.

Başkan Uludaşdemir, 2024 yerel seçimlerinde büyük başarı elde edeceklerini vurgulayarak, Kars’ı sosyal belediyecilikle tanıştıracaklarını ifade etti.

CHP Kars İl Başkanı Onur Uluşdaşdemir sözlerini şöyle sürdürdü : “Parti üyelerimiz ve delegelerimiz CHP Kars İl Başkanlığı ile bizleri onurlandırdı. Çok gururluyum. Ben bunu bir görev, partime bir borç olarak görüyorum. Cumhuriyet Halk Partisi’nde uzun yıllardır siyaset yaptım. Gençliğimin tamamı burada geçti diyebilirim. Partime verdiğim her türlü emekten her zaman onur duydum. Ben bu göreve gelirken de, milletvekili adayı olurken de seçim günündeki yaptığım konuşmamda özellikle belirttim ve dedim ki : Önümüzdeki dönem tüm Türkiye’de olduğu gibi Kars il genelinde de halkımızı sosyal belediyecilikle tanıştıracağız. Cumhuriyet Halk Partisi’nden Kars Belediye Başkanlığı yapmış olan eski Belediye Başkanımız Selahattin Filtekin’in sosyal belediyecilik anlayışı bugün bile nasıl anlıyorsa; bundan sonraki süreçte de Cumhuriyet Halk Partisinde görev alan hangi arkadaşımız olursa olsun aynı anlayışla Karsımıza hizmet edecektir. Bunu sadece Kars Belediye Başkanlığı değil ilçe belediye başkanlıkları ile il genel meclisi ve belediye meclis üyeliklerinde de başaracağız. Bunu sözünü tüm yönetim kurulumuz ile birlikte veriyoruz ve başaracağız.”

asasds342.jpga22-021.jpga34132.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.