1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. CHP Terörü Lanetledi
CHP Terörü Lanetledi

CHP Terörü Lanetledi

CHP Kars İl Başkanı Mustafa Aras Terörü Lanetledi...

A+A-

CHP Kars İl Başkanlığın'dan yapılan açıklama şöyle; Türkiye Yakın Tarihinin en acılı günlerini yaşıyor iki günde 24 Mehmetçik 5’i Polis toplam 29 Şehit verdik bir çocuk üçü sivil olmak üzere üç vatandaşımızın evine ateş düştü bizimde yüreğimiz yandı.

CHP İl Başkanı olarak açıkca söylüyorum Türkiyeyi bu hale getiren AKP Hükmeti ve o hükmetin Başbakanı sayın Erdoğan’dır. Ama Başbakan halen sorumluğunun farkında değildir dü basın toplantısı yapan ve 2002 sıfır terörle aldığı Türkiyeyi dokuz yılda kan gölüne çeviren Başbakan Erdoğan ne yazık ki sorumluluğu başka yerlerde arıyor ve sanki kendisi çözüm üreten makamda değilde bir başka makamda oturuyor gibi terörden şikayet ediyor. Biz bu gün bütün illerimizde CHP ‘ nin il başkanları olarak bu hükümete de hükümetib başında bulunan Sayın Erdoğan’ a da sorumluluğunu hatırlatıyoruz.

Sayın basın mensupları CHP olarak biz her zaman teröre karşı çıktık. Terörün bir insanlık suçu olduğunu ve terörle bir sonuç alınamayacanı defalarca ama defalarca söyledik.

Her platformda çözüm önerilerimizi ortaya koyduk.

Siyaset makamının çözüm üretmesi gerektiğini belirttik.

Genel başkanımızın parti yöneticilerimizin bizlerin her plartformda dile getirdiği bu sözleri çözüm önerilerimizi her kes duydu ama Sayın Recep Tayyip Erdoğan duymadı. Zaten o kulaklarını kapatınca AKP’ de kulağı duyan kimse kalmıyor. Diyeli bizim çözüm önerilerimizi beğenbiyorlar. O zaman kendileri çözüm önerileri getirsinler açık çek veriyoruz. Ulusal bütünlük içinde getirecekleri her çözüme CHP olarak destek veriyoruz. Sayın  Genel Başkanımız Sayın Kılıçtaroğlu destek sözünü Ankara’ da oturan şehir binbaşının babasına da Balıkkesirde elini öptüğü şehit annesine de verdi. Hükümet terörü bitirme konusunda bir öneri getirirse söz veriyorum ben o öneriyi destekleyecem. Artık anlaşılmıştır ki bu hükümet acizdir terör sorununu çözemez hükümet çözüm adresi olmaktan çikmış sorun üreten bir merkez haline gelmiştir.

O nedenle TBMM duruma el koymalıdır ve Anayasa değişikliği için kurduğu komisyon gibi komisyon kurarak çözüm üretmelidir bu güne kadar terörde yaşamını yitiren butün Şehitlerimize Allahtan rahmet yarallarımıza acil şifalar diliyoruz biz CHP olarak her zaman ayrıştıran değil birleştiren konumda olduk öğlede devam edeceğiz doğuda batıda güneyde kuzede yaşayan bütün yurttaşlarımız kenetlenmeli ve umudunu kayıp etmemeli Türkiye kuruluşundan bu güne kadar ne zaman zora düşse sıkıntıya girse üzerinde kara bulutlar dolaşsa CHP ben buradayım dedi çözüm yolunu gösterdi ve sorunları aştı.Bugünde CHP var hem çözüme varız hem çözümü kim getirirse onu desteklemeye hazırız çünkü biz anaların göz yaşını dinmesini evlere ateş düşmemesini yüreklerin dağlanmamasını istiyoruz çünkü biz bilyor ve inanyoruzki AKP’inde Erdoğanında çözemediği terör sorununun çözecek parti CHP’dir ve biz biliyor ve inanıyoruzki Türkiye bu terör belasından kurtulacaktır hepinize sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.