1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. CHP Milletvekili İnan Akgün Alp : “Yürüyüşümüz sürüyor ve buradayız”
CHP Milletvekili İnan Akgün Alp : “Yürüyüşümüz sürüyor ve buradayız”

CHP Milletvekili İnan Akgün Alp : “Yürüyüşümüz sürüyor ve buradayız”

28 Mayıs seçim sonuçları sonrasında CHP Kars Milletvekili İnan Akgün Alp, açıklamalarda bulundu.

A+A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın zaferiyle sonuçlanan seçimin ardından CHP Kars Milletvekili İnan Akgün Alp : “Son yılların en adil olmayan seçim sürecini yaşadık” dedi.

Milletvekili Alp, ilk konuşmasında “yürüyüşümüz sürüyor ve buradayız” vurgusuyla dikkat çekti.

CHP Kars Milletvekili İnan Akgün Alp’in açıklaması şöyle :

“Bugün sandığına, oylarına ve demokrasiye sahip çıkan tüm vatandaşlarımıza ve parti emektarlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum.

Cumhurbaşkanlığı seçiminin her iki turda bizleri yalnız bırakmadıklarını gösteren Karslı hemşehrilerime canı gönülden şükranlarımı gönderiyorum.

Sevgili halkımız, ne yazık ki son yılların en adil olmayan seçim sürecini yaşadık.

Devletin bütün imkanları bir siyasi partiye ve kişiye seferber edildi. Korku, baskı, yalan, iftira ve karalama ve hukuk dışı bir iklimde girdiğimiz seçim sürecinde boyun eğmeden, kararlılıkla ve inançla mücadele ettik.

Seçim sonuçları göstermektedir ki Sayın Kılıçdaroğlu  otoriter bir yönetime karşı 25 milyonu aşan vatandaşımızı  cesaret ve umutla birleştirmiştir. 

Sayın Kılıçdaroğlu, bu büyük mücadelesinde hakkınızın yenmesine izin vermedi. Haksız, hukuksuz, adaletsiz bir düzene karşı susup, dilsiz şeytan olmadı. Milyonlarca göçmenin gelip de sizin ikinci sınıf vatandaş olmanıza, susmadı. Çocuklarımızın yatağa aç girmesine, esnafın borç içinde olmasına, çiftçinin toprağa, üretime küsmesine gönlü razı gelmedi.

Sayın Kılıçdaroğlu önderliğinde ülkemize, gerçek anlamda demokrasi gelinceye kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Sizin de de kendiniz için, işsiz, hayata tutunmaya çalışan evlatlarınız için,  anne ve babalarınız için, çiftçi, esnaf kardeşlerimiz için demokrasi mücadelesi sürdürmeye destek vermeye devam edeceğinizi biliyoruz.

Sayın Kılıçdaroğlu’nun gönlünüze  bıraktığın adalet duygusu ile  Yürüyüşümüz sürüyor ve buradayız diyoruz.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.