1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. CHP Kars Milletvekili Adayı Av. İnan Akgün Alp : “Güçlüyüz, Sorunları Çözmek İçin Geliyoruz”
CHP Kars Milletvekili Adayı Av. İnan Akgün Alp : “Güçlüyüz, Sorunları Çözmek İçin Geliyoruz”

CHP Kars Milletvekili Adayı Av. İnan Akgün Alp : “Güçlüyüz, Sorunları Çözmek İçin Geliyoruz”

​​​​​​​Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kars Milletvekili Adayları Av. İnan Akgün Alp, Onur Uludaşdemir ve Evren Yerdelen ile İl Başkanı Taner Toraman seçim çalışmaları kapsamında bir dizi ziyaretlerde bulundular.

A+A-

Kars’taki sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden CHP Kars Milletvekili Adayları, burada sivil toplum kuruluşları başkanlarının sorunlarını dilediler.

CHP Kars Milletvekili Adayı Av. İnan Akgün Alp, güçlüyüz geliyoruz, sorunları çözmek için buradayız, dedi.

CHP Kars Milletvekili Adayları ; Kars Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu ve Meclis Başkanı İdris Acay’ı, Ticaret Borsası Başkanı Metin Durmuş’u, Kars Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Murat Bakırhan’ı, Kars Baro Başkanı Fettah Çapkurt’u, Kars Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Şentürk Özyılmaz’ı, Kars Ziraat Odası Başkanı Özcan Müçük’ü, Kars Şoförler Odası Başkanı Okay Ulakçı’yı, Kars DİSK ve Kars Eğitim Sen başkan, üyeleri ve yönetim kurullarını ziyaret ederek istişare ettiler.

KARS SPOR HAK ETTİĞİ STADYUMA KAVUŞACAK

CHP Kars Milletvekili Adayları Av. İnan Akgün Alp, Onur Uludaşdemir ve Evren Yerdelen, TFF Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. grupta mücadele eden Kars 36 Spor’u ziyaret ederek, başarılar diledi.

Kafkas Üniversitesi Stadyumu’nda oynanan Kars 36 Spor - Rize Özel İdare Spor maçını izleyen adaylar, Kars 36 Spor Başkanı Ali Uçum’a ve Karslılar’a söz vererek, “Kars Spor Hak Ettiği Stadyuma Kavuşacak” dediler.

a1-151.jpga3-122.jpga2-140.jpga4-073.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.