1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. CHP, kabadayılara pabuç bırakacak bir parti değil!
CHP, kabadayılara pabuç bırakacak bir parti değil!

CHP, kabadayılara pabuç bırakacak bir parti değil!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kars İl Başkanı Taner Toraman, Alaattin Çakıcı’nın CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na gönderdiği tehdit içerikli mektup ile ilgili olarak basın toplantısı düzenledi.

A+A-

Tacettin DURMUŞ

Toraman, CHP İl Başkanlığı’nda düzenlediği toplantında ilçe başkanları, kadın örgütleri, gençlik kolları ile birlikte gazetecilere açıklamada bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin kabadayılara pabuç bırakacak bir parti olmadığını açıklamasında belirten CHP Kars İl Başkanı Taner Toraman, “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun Salı günü Meclis grup toplantısında; Mafya liderlerinin, uyuşturucu kaçakçılarının serbest bırakıldığını ancak düşünce suçlularının hapsedildiğini ifade eden bir konuşma yaptı. Sonrasında: organize suç örgütü lideri suçlamasıyla ceza evinde yatarken, iktidar destekçisi bir partinin açıklamaları sonrasında alelacele yapılan infaz düzenlemesiyle tahliye olan bir mafya bozuntusunun Genel Başkanımızı hedef alan mektubunu sosyal medya hesabından yayınlamasını hayretle ve üzülerek takip ettik.

Bunlara tarih sahnesinde hep tanık olduk CHP iktidarında bu mafya-çete düzenine son vereceğiz.

Genel Merkezimizce hazırlanarak kamuoyuyla paylaşılan 2. Yüzyıla çağrı beyannamesi 2.madde 3.fıkrada açıklandığı şekliyle;

‘Toplumsal barışın kalıcı hale getirilmesi için tüm terör örgütleri ve yeraltı suç örgütleriyle mücadele ödün vermeksizin sürdürülecektir.’

Partimizin 37.Kurultayında ilan ettiğimiz gibi egemenliğimizi hiçbir surette, hiçbir kişiye zümreye veya sınıfa bırakmayacağız.

Kendisini tek başına millet olarak, tek başına devlet olarak görenlerle mücadele edeceğiz.

Cumhuriyetimizin üzerindeki kurulmak istenen hiçbir vesayeti kabul etmeyeceğiz. Bu uğurda her bedeli ödemeye hazırız.

Cumhuriyet Halk Partisi kabadayılara papuç bırakacak bir parti değildir.

Türk siyasi tarihinde bir ilk olan bu olay, 18 yıldır demokrasimiz açısından nerelere getirdiğinin göstergesidir.

Mustafa Kemal Atatürk’ün partisi olan asırlık Cumhuriyet Halk Partimizin neferi olarak bizler; mafya bozuntularına, sözde kabadayılara asla pabuç bırakmayız.

Sayın Genel Başkanıza nereden gelirse gelsin hiçbir tehdidi kabul etmeyiz. İlgili Makamların bu konudaki tavırlarını merakla beklemekteyiz.

CHP Genel Başkan’ını tehdit etmek, milyonları tehdit etmek, Cumhuriyeti tehdit etmektir. Siyasete düşen bu gölgenin sorumlusu bu şekildeki konuşmaya olanak sağlayan düzendir.

Bu Ülke: korkusuz, yüreği ülke sevgisiyle dolu, yarınlara umutla bakan milyonlarca aydınlık insanların vatanıdır. Yani 83 milyonun vatanıdır. İşte bizi ayakta tutanda budur.

CHP Kuruluşun ve kurtuluşun partisidir;

Emperyalizmi ve yerli işbirlikçilerini alt ederek “hasta adam”dan , bağımsız bir devlet yaratan ebedi liderin kurduğu bir partinin Genel Başkanı’na yapılan saldırı asla kabul edilemez.

Kim ne yaparsa yapsın, ne dedirtse dedirtsin demokratik, laik ve sosyal hukuk devleti mücadelemizden asla geri adım atmayacağız.

Bu ülkenin üreten emekçilerine, üretime sebep olan iş insanlarına, namusuyla devletini kollayan memurlarına, helal para kazanıp vergisini ödeyen gerçek vatan sever milyonlarına saygıyla duyuruyoruz.

CHP halkımızın kendisidir. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’da halkımızın temsilcisidir.

Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ülkemizde demokrasinin güvencesi olma yolunda hak, hukuk ve adalet adına yürütülen mücadelenin mimarıdır.” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.