1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. CHP heyeti, Kars’ın sorunlarını Alibeyoğlu’ndan dinledi!
CHP heyeti, Kars’ın sorunlarını Alibeyoğlu’ndan dinledi!

CHP heyeti, Kars’ın sorunlarını Alibeyoğlu’ndan dinledi!

Kars’a 20 kişilik heyetle çıkarma yapan CHP, kentin sorunlarını KATSO Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu’ndan dinledi.

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, CHP Kars İl Başkanı Taner Toraman ve CHP Kars İl Yönetimi temsilcileri Kars Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

CHP heyetini Kars Ticaret ve Sanayi Odası(KATSO) Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri karşıladı. KATSO Toplantı Salonunda gerçekleşen ziyaret yaklaşık bir saat sürdü.

Ziyaret esnasında CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, misafirperverliklerinden dolayı Başkan Alibeyoğlu ve yönetimine teşekkür ederek, Kars ilinin sorunlarını dinlemek, bu sorunları Türkiye Büyük Millet Meclisine taşıyarak sorunların çözümü noktasında gündem oluşturmak için Kars ilini ziyaret ettiklerini ifade etti.

Gerçekleştirilen ziyaret kapsamında KATSO Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu tarafından CHP heyetine Kars’ın Ekonomik görünümü, tespit edilen ekonomik sorunları, çözüm önerileri, tamamlanan projeler, başlatılan projeler ve gelinen aşamalarla ilgili bilgiler verildi. Özellikle pandemi sürecinde KATSO üyelerinin yaşamış oldukları sorunlara değinen Başkan Alibeyoğlu, bu süreçte Kars esnafının toparlanabilmesi ve süreci en az hasar ile atlatabilmesi için yapılması gerekenler hakkında CHP heyetine bilgiler verdi.

Başkan Alibeyoğlu tarafından verilen bilgiler CHP heyetince kayıt altına alındı.

Gerçekleştirilen görüşmelerin ardından dilek ve temenniler ile ziyaret sona erdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.