1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. CHP Esnaf Masası Ağrı, Iğdır, Kars ve Ardahan’a Çıkarma Yapıyor!
CHP Esnaf Masası Ağrı, Iğdır, Kars ve Ardahan’a Çıkarma Yapıyor!

CHP Esnaf Masası Ağrı, Iğdır, Kars ve Ardahan’a Çıkarma Yapıyor!

CHP Kars İl Başkanı Taner Toraman, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba Başkanlığındaki Esnaf Masası Heyetinin Kars’a geleceğini açıkladı.

A+A-

Tacettin DURMUŞ

Başkan Toraman açıklamasında, CHP heyetinin 24 Kasım Çarşamba günü Kars’ta STK temsilcileri ve esnaf ziyaretlerinde bulunarak, yaşanan sorunları yerinde inceleyerek, çözüm önerilerini paylaşacaklarını belirtti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba başkanlığındaki CHP Esnaf Masası heyetinin, 22-25 Kasım 2021 tarihleri arasında 16 Milletvekili ve parti yöneticilerinin Kars ile birlikte Ağrı, Iğdır ve Ardahan’da da halkın sorunlarını dinleneceklerini de ifade etti.

CHP heyetinin Sarıkamış ve Kağızman’da da esnaf ziyareti yapacaklarını da söyleyen CHP Kars İl Başkanı Taner Toraman “CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba başkanlığındaki CHP Esnaf Masası, yurt gezilerini gelecek hafta da sürdürecek. CHP Heyeti, 16 milletvekili ve parti yöneticileriyle birlikte dört gün boyunca; Ağrı, Iğdır, Kars ve Ardahan’da olacak. Heyetimiz; esnaflar başta olmak üzere sanayi, ticaret ve meslek odaları, sivil toplum kuruluşları ve derneklerle birlikte vatandaşların sorunlarını dinleyecek. Heyette Veli Ağbaba, Bekir Başevirgen, Ayhan Barut, Baha Ünlü, Candan Yüceer, Cengiz Gökçel, Ensar Aytekin, Nihat Yeşil, Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Özgür Ceylan, Polat Şaroğlu, Ali Şeker, Ulaş Karasu, Neslihan Hancıoğlu, Burak Erbay, Servet Ünsal’dan oluşan milletvekillerimiz olacak.”dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.