1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. CHP Adayı Taner Toraman, Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti
CHP Adayı Taner Toraman, Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti

CHP Adayı Taner Toraman, Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti

​​​​​​​Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kars Belediye Başkan Adayı Taner Toraman, Kars Kuzey Doğu Gazeteciler Cemiyeti (KKDGC) Başkanlığını ziyaret etti.

A+A-

Cem DAŞDELEN

CHP Kars Belediye Başkan Adayı Taner Toraman ve CHP Kars İl Başkan Yardımcısı Erkan Üstünyer, CHP Merkez İlçe Başkanı Harun Özdemir, CHP Belediye Meclis Üyesi Mahir Aydemir’i ziyarette, Kars Kuzey Doğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ercüment Daşdelen ve Cemiyet Üyesi Cem Daşdelen karşıladı.

Seçim çalışmaları hakkında Başkan Daşdelen’e bilgiler veren Toraman, bu kentin geleceği için değişim zamanının geldiğini söyledi.

Kars için yeni bir sayfa açmanın zamanı olduğunu belirten Toraman, “Bu güzel çağdaş kentimizde hayat epeyce bir süredir akıl, sağduyu ve uzlaşmayı reddeden bir yönetim anlayışıyla ne yazıktır ki tam bir kaosa çevrildi. Bu kent, içinde yaşayanların hayat kalitelerini mahveden bir kâbusa dönüştürüldü. Doğası tahrip edildi. Kaynakları ne yazık ki hoyratça yağmalandı. İnsanları ne yazık ki hizmetsizliğe mahkûm edildi” dedi.

“Kars, günübirlik kararlarla yönetilemez” diyen Toraman, “Bu şehir ancak yeni bir anlayışla, sosyal demokrat bir ekiple yönetilebilir. Karsımızın bölgenin yaşanabilir kenti olması yolunda marka şehir olması için adayım. Karsımızın ekonomisini büyütmek, iş olanakları yaratmak, gençlerimizin, kadınlarımızın yeniden umudu haline gelmek için adayım. Cesaretimi bu kentin gençlerinden, kadınlarından, yaşlılarından ve tüm insanlardan alıyorum. Zafer Kars halkının olacaktır. Hep birlikte başaracağız. Biz Kars’ın Karslının adayıyız. Biz kazandığımız zaman Karslı ve ülkemiz kazanacak.  Kars’ta asfalt, kaldırım ve çevre temizliği sorununu çözeceğiz” diye konuştu.

Kars Kuzey Doğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ercüment Daşdelen de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Taner Toraman’a seçim çalışmalarında başarılar diledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.