1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Çevre sakinleri o kavşağa trafik ışığı istiyor
Çevre sakinleri o kavşağa trafik ışığı istiyor

Çevre sakinleri o kavşağa trafik ışığı istiyor

Cumhuriyet Caddesi ile Bahri Dağdaş Caddesinin kesiştiği Kazım Karabekir Kışlası Kavşağında bazı günler trafik kazaları meydana geliyor.

A+A-

Tacettin DURMUŞ 

Çevre sakinleri ve esnaf, ara sıra meydana gelen kazalara kavşakta bulunmayan trafik ışıklarının neden olduğunu ileri sürdüler.

Bahri Dağdaş Caddesinden gelen araçların, Cumhuriyet Caddesinden oldukça süratli bir şekilde geçen araçlarla karşı karşıya geldiğini de ileri süren vatandaşlar, kavşakta sık sık trafik kazalarının meydana geldiğini söylediler. General Kazım Karabekir Kışlasından çıkan askeri araç trafiği ile birlikte her iki caddede trafik akışının olduğundan yakınan çevre sakinleri kavşağa trafik ışıklarının konulmasını yetkililerden istediler. Bölgede okulların da olduğunu söyleyen vatandaşlar sürücülerin geçişleri sırasında daha dikkatli olmaları noktasında uyarıda bulundular.

Cumhuriyet Caddesi ile Bahri Dağdaş Caddesinin kesiştiği General Kazım Karabekir Kışlası Kavşağında iki aracın karıştığı kazada yine korkulu anlar yaşandı. Cumhuriyet Caddesinden, Bahri Dağdaş Caddesi yönünde ilerleyen 04 D 1717 plakalı araç ile 36 T 0128 plakalı ticari taksi çarpıştı. Çarpışma sonucu ticari aracın şoförü hafif şekilde yaralandı. Kazaya karışan iki aracından hava yastıkları açılırken ticari takside annesinin kucağında bulunan çocuk kazaya şahit olan vatandaşları korkuttu. Kazanın meydana gelmesiyle vatandaşlar durumu 112 sağlık ekiplerine ve trafik polislerine bildirdi. Daha sonra da kaza yerine gelen sağlık ekipleri öncelikle anne ve çocuğa ilk yardımda bulundu. Kazaya karışan her iki araçta kullanılamaz hale gelirken ciddi bir yaralanmanın olmaması da çevredeki vatandaşları ve esnafı sevindirdi. Kazaya şahit olan çevre sakinleri esnaf ve kavşakta sık sık kazaların meydana geldiğini belirterek trafik ışığı konulmasını istediler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.